Julklappstips – 5 viktiga makeupborstar!

Julklappstips – 5 viktiga makeupborstar!

MUS Brush Christmas Kit från Make Up Store innehåller 5 viktiga penslar för det perfekta sminket samt ett penselfodral att bevara dem i. Ett prisvärt paket av hög kvalité! Du får:

Browbrush 210 en vinklad syntetborste som används med fördel på ögonbrynen, kostar 115:- i butik.

Lipbrush 111 en pensel av mårdhår som du använder för att applicera läppstift eller Concealer med, kostar 145:- i butik.

Blending brush 108 en stor pensel som består av äkta gethår och används för att blanda ögonskuggorna på ögonlocket, kostar 185:- i butik.

Eyeshadow brush, small 105 en ögonskuggspensel av mårdhår. Perfekt för applicering på mindre områden av ögonlocket där du vill ha ett intensivt resultat. Penseln är dessutom perfekt för att tona ögonskuggorna med, kostar 155:- i butik..

Powder brush 370 Mycket mjuk borste gjord av gethår. Perfekt för en jämn och tunn applicering av puder, kostar 325:- i butik.

Det här är verkligen världens dunderklipp när det gäller borstar från Make up store! 395kr för FEM borstar där 4 av borstarna är av äkta hår. I butik skulle detta kit ha kostat 925:-!! Det är alltså över halva priset på detta kitt! Jag skulle ljuga stort om jag inte erkänner att jag är grymt sugen på att klicka hem detta till mig själv så jag kan få en liten upprensning bland alla mina sminkborstar då jag vill byta ut några! (en del blev förstörda sist jag gjorde halloween sminkningarna :/) Det är inte omöjligt att detta blir en julklapp till mig själv ;) En ny puderborste står nämligen högt upp på min ”Måste ha” lista just nu då min är helt förstörd.

Ni hittar i alla fall detta Brush kit HÄR.

3 svar på ”Julklappstips – 5 viktiga makeupborstar!

  1. Tur att man slipper sånt jox. Höhö. ;)

    Och ja. Kameran är asbra! Nikon D3100. Gillar HD-filmningen, och allt med den hittills. Enda dåliga (hittills) är att den inte har någon utlösarfunktion med fjärrkontroll. Så vi har beställt en fjärrkontroll med sladd som man kopplar in i USB-utgången till den. Men det är det enda. :D

  2. Har en liten förfrågan här om du skulle vilja göra en makeup-borste special, gärna med budgetpenslar och vad man har olika penslar till :) Har kollat igenom din sida men hittade inget inlägg i den stilen förrutom detta. Jag blir förvirrad i jungeln med penslar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *