Pomegranate Raspberry Shave Cream.

Pomegranate Raspberry Shave Cream.

Om produkten: Det nya varumärket för hygienartiklar, eos, har revolutionerat rakningen för den moderna kvinnan. Med kollektionen Ultra Moisturizing Shave Cream har eos, skapat en effektiv rakkräm som verkligen passar kvinnans känsliga hy. Den extra återfuktande rakkrämen finns i fyra olika dofter – Cucumber Melon, Lavender Jasmine, Pomegranate Raspberry och Vanilla Bliss. Det här är en rakkräm som är så intensivt återfuktande att både våt- och torrakning går lika bra. En förstklassig, parabenfri rakkräm utan lödder som ger en nära rakning och gör huden skönt mjuk och silkeslen dagen lång.

Fördelar:
• Lätthanterlig och miljövänlig pump utan drivmedel
• Icke-löddrande kräm för närmare rakning, som återställer hudens fuktbalans och gör den mjuk och smidig
• Helt fri från parabener
• Så återfuktande att både torr- och våtrakning går lika bra
• Mjuk, lätthanterlig och ergonomisk plastflaska som inte lämnar några rostringar på badkarskanten
• Återvinningsbar flaska, tillverkad av 25 procent återvunnet material

Jag om produkten: Jag har börjat testa Pomegranate Raspberry Shave Cream som kommer från eos. Jag är van att använda produkter som avger någon form av skum/lödder så att använda denna kräm som inte löddrar alls var något jag till en början inte alls gillade! Jag kan fortfarande försöka jobba upp ett lödder i händerna av ren vana ;) Men förutom min ovana som gör att jag inte riktigt gillar konsistensen på produkten så är den riktigt bra! Det märks verkligen att den är återfuktande, det går smidigt att raka benen & den doftar riktigt gott sen att förpackningen är väldigt snygg ser jag som ett plus i kanten. Tyvärr så ”smakar det så kostar det” då denna kostar 119:- och jag tycker att vanligt gammalt hederligt rakskum är dyrt ;) Men den får helt klart fyra lena ben av fem! ;)

(Tidsinställt inlägg)

9 svar på ”Pomegranate Raspberry Shave Cream.

  1. Hej! Vet inte om din katt har kommit tillbaka än men ville bara skriva att du ska inte ge upp! Min katt kom tillbaka idag, efter att ha varit borta i ca 5 månader. Helt mager men än dock pigg. Helt otroligt att hon hittade tillbaka efter sån lång tid. /Victoria

  2. Denna låter onekligen intressant.

    Men, en fråga som för mig är ganska avgörande: Hur dryg är den?

    Vissa produkter kan vara dyra, men dryga, vilket gör dem billiga i längden. Samt att billiga produkter kan vara odryga, vilket gör dem dyra i längden.
    Sen så finns det ju dyra produkter som inte är dryga, vilket gör dem väldigt dyra :P

    1. Nej jag tycker inte denna är mer dryg än en vanlig rakgel från tex gilette! Så jag tycker ju denna dessvärre är lite väl dyr även om den är bra! ;) Jag kommer som sagt inte köpa den igen utan kommer köpa Gilette igen nästa gång! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *