Julstämning med The Body Shop – Cranberry Joy, Vanilla Bliss & Ginger Sparkle!

Julstämning med The Body Shop – Cranberry Joy, Vanilla Bliss & Ginger Sparkle!

Julen hos The Body Shop påminner om förra julen hos The Body Shop! Lite tråkigt enligt mig (nyheter är ju alltid roligt!) men eftersom dessa enbart finns runt juletider så är det nu man ska passa på att köpa på sig sin favorit!

Jag var tyvärr inte på eventet så jag missade alla roliga julboxar och deras maffiga adventskalendrar dom har! Buhu på det! Men jag hade turen att få lite produktprover hemskickade istället som ni ser ovan!  Förra året hade jag Cranberry Joy som ”vinnardoften” men i år känns det som att alla tre faller mig väldigt mycket i smaken beroende på vilket humör jag är på! :) Förra årets favoritprodukt var Ginger Sparkle Body Polish, vi får se vilken det blir av dessa :)

Allt finns redan i butik och är ni som mig och har lite för långt till en butik så är det ju tur att det numera finns en webbshop på thebodyshop.se och här hittar ni alla juldofterna!

Vilken doft är er favorit? Har ni införskaffat någon av produkterna redan?

* inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Julstämning med The Body Shop – Cranberry Joy, Vanilla Bliss & Ginger Sparkle!

  1. Jag är, tråkigt nog, inte ett fan av någon av dofterna. Jag hade hellre velat ha någon som doftar ren pepparkaka, nejlikor i apelsiner eller något sånt!

  2. jag beställde hem bodybutter, och trodde att den måste jag ju älska, jag och julen.. men du, jag slängde den. så illa har det nog aldrig varit att jag slängt ett butter.. men jo, nu så. besviken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *