[ Karius o Baktus bor inte hos mig. ]

[ Karius o Baktus bor inte hos mig. ]

Det gick prima hos tandläkaren. Mina tänder var så fina så och karius och baktus syntes inte till! ;) Jag fick dessutom komplimanger för mina skalfasader! :) Jätteroligt. Hon tyckte dom var jättefint gjorda och hade jag inte sagt att jag gjort skalfasader så hade hon inte ens tänkt på det ;) Det var när hon började titta väldigt nära som hon såg att det faktiskt var fasader ;) Så min tandläkare Jörgen som gjort fasaderna är verkligen duktig! :)

Många som frågat förut vad det kostat att göra dem etc. Men eftersom priser varierar beroende på vad man vill göra etc så kan jag bara svara på vad det kostade för mig. Jag betalade cirka 10-11.000 tusen (kommer inte ihåg längre) men då fick jag lite rabatt. Jag har gjort 4 skalfasader samt blekt tänderna en aning.

Är du sugen på att göra skalfasader så kan jag verkligen tipsa er om Jörgen Brandell som gjorde dem åt mig. Hans mail: jorgen@tanddorktorn.info – www.tanddoktorn.info

7 svar på ”[ Karius o Baktus bor inte hos mig. ]

  1. Vad skönt att karius och baktus hållt sig borta :)Jag skulle också behöva göra ett besök hos tandläkaren, men det kan ju bli grymt dyrt.. så jag väntar lite till :P Haha..

  2. Hoppsan Wysteriia! Om ni går in på tanddoktorn.se hamnar ni fel. Jag finns på tanddoktorn.info

    Roligt att du är nöjd med fasaderna!

    Ha det gott!

    //Tandis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *