Kicks har rea, då köper jag saker jag inte behöver.

Kicks har rea, då köper jag saker jag inte behöver.

Kicks har rea, då köper jag saker jag inte behöver.

Har ni fyndat något på Kicks rea? Jag har faktiskt spenderat lite cash på saker jag antagligen inte behövt köpa. 2 av sakerna verkar vara slutsålda redan för jag hittar dom inte! Men köpte under eye mask från babor (jag har ju börjat få synliga rynkor under ögonen, hello!) & en primer från bareMinerals som hade fått 5/5 i betyg. Så jag vill se om jag också tycker att den är en fullpoängare eller inte ;) Dom två produkterna verkar dock fler ha varit intresserade av så dom är borta.

Det finns (fanns?) ju hur mycket som helst från Urban Decay och eftersom det är ett märke jag inte får någon PR information från så fick jag lov se över vad dom hade att erbjuda. Urban Decay har haft ett samarbete med en youtuber & hennes palett x Kristen Palette Eye Shadow Daydream kändes som en perfa palett för mig som inte använder färg till vardags. Får tyvärr ingen PR från Lancome heller så ska testa en Juicy Shaker tänkte jag.

Tack till alla er som klickar på mina länkar i mina inlägg ♥ Det är tack vare er som jag kan köpa lite onödiga produkter till bloggen någon gång per år ♥

50% var alla produkterna som jag klickade hem på, nice! Det tackar jag för Kicks! Det är vad jag kallar rea, åt helvete med alla som har rea och kör på 10-15%…haha!

Har ni klickat hem något på Kicks rea? :) Missade jag någon gobit kanske?

Inlägget innehåller adlinks

3 svar på ”Kicks har rea, då köper jag saker jag inte behöver.

    1. Ruskigt farligt, haha! Men Kicks rea är faktiskt den enda jag brukar ”falla för” då dom har bra % :D

  1. Jag råkade klicka hem i två omgångar (upptäckte skattepengarna) woops. Urband Decay snodde 90% av plånboken då jag också hade 20% på nåt som inte var på rean hihi :D
    In the moment blev det beställning på Sephora och Colorvibe efter haha :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *