Komplimang.

Komplimang.

 

Igår fick jag en komplimang. En komplimang i verkliga livet. Min optiker tyckte att jag luktade jättegott. Jag hade Paris Hiltons parfym på mig. Den som jag fått med Elin och som jag hade med mig till Bali. Den doftar jättegott. Och för mig så doftar den Balis sena nätter. Den är snart helt slut :(

Jag såg att den inte kostade så mycket på parfym.se. Så jag kommer nog klicka hem en ny!

13 svar på ”Komplimang.

 1. De flesta parfymer jag haft påminner mig om något visst. Antingen har jag haft den när jag gjorde något visst ofta eller någon jag umgicks med mycket då.

  Ang DH, hade jag tänkt efter lite så hade jag fattat att jag sett gårdagens avsnitt då jag är på nästa säsong ;) Men jag hittade dom 3 senaste som jag inte sett så jag såg ett nytt igår ändå =) Plus att jag gick upp nu 8 idag så jag ska kunna se de andra två. Tur där finns något som kan få mig att gå upp tidigt iaf ;) Hoppas du har en bra dag. Kram

 2. gillar nog alla hennes parfymer, men den nya cancan är faktskt riktigt god med. om man gillar söt parfym. letar däremot efter Jlo miami. har hittat den på parfymbutiken.se men får aalltid meil att den är slut=(

 3. Får jag tipsa om en liten sak då?! :) Om du inte redan är medlem, isf har jag missat det totalt. :)

  http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=7207

  Plus i kassan! Du får antingen en bestämd summa eller ett visst antal procent tillbaka när du handlar på vissa internetbutiker! :) Hos just parfym.se får du 10kr för genomfört köp! :) Verkligen nått att rekomendera! :)

  Du får även 5kr för varje medlem du värvar! :)

  Jag brukar inte skicka reklam till folk så här.. Känns lite vemodigt nu när det känns som att jag gjort det till dig 2 dagar i rad nu.. :P Men igår ville jag bara se till att vi fick ihop en summa till bröstcancer fonden och trodde du redan var medlem faktiskt så jag försökte inte ragga.. ;)

  Idag tänkte jag att jag slår ihop 2 och 2 och tar chansen så kanske vi båda kan tjäna nått på det. ;)

  Hoppas du inte tar illa vid dig! Jag brukar ju kommentera i annat fall också.. ;)

  Kram på dig!

 4. Ja, den luktar ljuvligt! Hittade den för någon dag sen (är inte så ofta och luktar på parfymer), och jag blev kär.. så det blir att köpa den så snart jag har råd :)

 5. Jag har aldrig luktat på Paris Hiltons parfymer ens en gång, bara för att det är hon liksom :P Men sen liktade jag på hennes nya Can can, och den va jättebra! Sen idag luktade jag på Heiress…S-k-a H-a!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *