konsten att bära ett glas utan händer.

konsten att bära ett glas utan händer.

Idag kom jag på mig själv med att göra som när jag var liten. Jag bärde glaset med munnen eftersom händerna inte riktigt räckte till! Ganska så smidigt ändå…och vilken fin rand man får runt munnen efter glaset sen..seXy!

Fler än jag som springer omkring så här?

20 svar på ”konsten att bära ett glas utan händer.

 1. Japp, jag bor i Mora! Men tror inte du vet vem jag är – tror inte jag vet vem du är i IRL heller? :) Hittade hit via Anna`s (Lundh) blogg!

 2. Hur länge är du nere då??

  Tobias Åker i väg nästa vecka när jag har ledigt nämligen…
  fast då behövs det en fotograf oxå :s

  Och ja bilden är jätte söt *skrattar* en av dom få jag har på oss så den kommer du mer av ;-)

 3. Jadu, inte mycket som händer i min blogg inte. :/ Jag har helt enkelt tappat suget.. Det känns inte värt det, på något sätt. Vi får väl se om lusten kommer tillbaka!

 4. Haha, snyggt ;) Sök jobb som servitris och visa dina kunskaper ;)

  Okej, bra att du vet vart det ligger då för det gör inte jag :) Men kommer till Jennie vid 10 tiden så kanske efter 14 är vi färdiga? Men måste förbi Drottningsgatan för att klippa mig sen också.. Vad tror du om det? Rikta in dig på eftermiddagen om det går bra för dig? Sen måste jag tyvärr hem till gurkstaden igen för det vankas partaj. Men vi kan ju hänga ett tag ju :D Skulle vara kul efter alla år =)

 5. Du är så rolig. :D Här är ett jättebra ex på varför jag kikar in hos dig. Öppen och glad! Ja, vi alla har ju dagar då allt är ruttet också, men det är så skönt att du bjuder på dig själv. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *