riiiitsch sa det!

riiiitsch sa det!

Ytterligare 80 spänn åt helvete. Varför har jag alltid sönder strumpbyxorna innan jag ens fått på mig dem? Dessa har jag inte ens hunnit använda en enda gång! Jag blir så arg varenda gång detta händer. Jag är inte gjord av pengar, jag gillar inte att köpa strumpbyxor varannan dag bara för att mina naglar har en tendens att göra sönder dem hela tiden trots att jag tänker på det och försöker vara försiktig!

Snart måste jag skaffa någon som sponsrar mig med strumpbyxor för så här har jag inte råd att hålla på.

Irriterande.

8 svar på ”riiiitsch sa det!

  1. Ha vantar på dig när du tar på dom ;)
    Eller bommullshandskar, såna man brukar ha när man smort in händerna eller nagelbanden i superfetkräm man inte vill få på allt ;)
    Jag har köpt hur många långa toppar/linnen som helst på gina den senaste tiden. När jag ska dra ner dom över höfterna trycker jag nästan alltid (av misstag dock) tumnageln genom tyget =( nog för dom är billiga men i längden blir det dyrt ;)

  2. Köp tunna bommulshandskar (typ sådana de som jobbar i klädbutik har) eller latex/gummihandskar så skyddar du strumporna från dumma naglar billigt och enkelt samtidigt som du har kvar finmotoriken :) Jag kom på idén i förra veckan (använder gummi/plasthandskar) och det funkar ypperligt!

  3. ha plasthandskar på dej när du sätter på dej strumpbyxor, då går dom inte sönder (iaf så är det inte naglarnas fel då;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *