köp lösögonfransar på nätet!

köp lösögonfransar på nätet!

Jag brukar ofta köpa lösögonfransar på H&M då dem är billigast (40kr) men hos lösögonfransar.se så har dem massvis med olika sorters fransar från 29kr och uppåt! De dyraste kostar 149kr och det är designer fransarna, bland annat dem som syns i mitten på bilden här ovan! Jag som makeupartist behöver ganska många fransar när jag sminkar och det är en ganska tråkig sak att lägga pengar på så fransar för 29kr styck passar utmärkt när jag jobbar TFP!

Jag frågade en gång extra om frakten och dom har en fast frakt. Just nu tar dom 20kr för alla beställningar under 300kr och 0kr för de över. Ni bör också tänka på att det tar cirka 1 vecka innan ni får hem fransarna, så var det i alla fall för mig, då dem finns i Thailand.

Lösögonfransar var en av sponsorerna till goodiebagsen vid bloggdrinken jag anordnade men det här inlägget ingick inte i vår ”deal” utan jag vill tipsa er om detta då billigare fransar i en webbutik är svårt att hitta! Jag kommer med all säkerhet lägga en beställning på X antal fransar till min jobbväska framöver :)

Brukar ni använda lösögonfransar?

(jag har ju det typ varje gång jag går ut, hehe)

20 svar på ”köp lösögonfransar på nätet!

 1. Jag är lite för lat för att orka pilla med lösögonfransar, men fint är det!

  Ja, ett par blixtar skulle vara fint!
  Hm, om ett par år kommer det säkert glitterink!

  kram

 2. Åååh ska ni till USA :) Undertbart!

  Jag har vart på roadtrip genom hela Kalifornien samt i Las Vegas och New York! Jag älskar Los Angeles, stränderna i Santa Monica och Malibu är underbara! Även Santa Barbara är alldeles fantastiskt. San Diego var inte alls min stad men det var väldigt varmt och det finns en hel del att göra där. Las Vegas är ett måste att hinna med om man ändå är i den delen av landet, men det räcker med ett par dagar, det är galet varmt och det är bara party som gäller i stort sett :)

  Kram

 3. Glad om jag lyckas sminka mej så jag ser normal ut utan ;) får fjäska på dej att visa hur man gör med min vinst :P

 4. Vilket bra tips. Är ute efter lösögonfransar åt min dotter. Hon ska visst ha väldigt långa lösögonfransar, när hon dansar i vårshowen nu i Maj. Ska genast kila in dit och kolla runt :)

 5. Snyggt med lösfransar, provade h&ms en gång men fick tusan inte dit dom. Provade säkert 2 gånger.

 6. Jag har aldrig använt lösögonfransar. Jag vet inte hur man enklast sätter fast dom. Kan inte du göra ett videoinlägg och visa?

 7. Jag provade på mig själv för första gången för en månad sen typ, and now I’m hooked! Helt sjukt. Jag använder mina dagligen numera, känne mig naken utan. Men jag återanvänder! Köpte ett par på Lindex för 64,50:- som funkar kanon, har säkert använt dem 20 gånger nu… :D

 8. Gud viilka bra tips! Jag använder alltid ögonfransar när jag dansar men har endast användt Kicks och MakeUpStores (som är bäst!) men nu har jag köpt ett par från Forever21.com och de kostade bara 40:- Som hittat!

 9. Älskar lösögonfransar :D
  Synd bara att det finns ”tråkiga” att köpa i Sverige, i jämförelse med Japan och NY

 10. Hej måste bara veta, angåensw lösögonfransar, jag är helt ny på det och funderar på att köpa från denna sida men ingår lim också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *