Passar inte riktigt min hudtyp!

Passar inte riktigt min hudtyp!

Senaste tiden har jag använt LdB Face Nourishing Day Cream For Sensitive Skin då jag fick den i samma veva som min andra tog slut! jag är dock en typisk blandhy (torr och fet t-zon) så denna passar inte riktigt mig. Den är inte tillräckligt återfuktande för just mig så jag får lätt väldigt torra partier i ansiktet. Då denna riktar sig mot er med känslig hy (vilket jag inte kan säga att jag har) så kan jag inte riktigt ge någon rättvis recension på denna känner jag men tänkte berätta lite om den i alla fall!

”En dagkräm med Aloe Vera för känslig hud. Få näring och fukt till huden i en lätt och skön kräm. Vårdande och lugnande Aloe Vera gör denna dagkräm speciellt lämplig för känslig hy. Innehåller antioxidanterna E- och C-vitamin.” – kopierat från LdBs hemsida.

Denna kommer dock få stanna kvar i mitt badrumsskåp tills jag hittat en som passar min hy bättre och ha den som ”nödfallskräm” då den helt klart är bättre än ingenting ;)

(Följ min blogg med bloglovin)

5 svar på ”Passar inte riktigt min hudtyp!

 1. Tack kära du för ditt svar!! Har fixat och donat nu.
  Hmm, sponsorer, och det fixar du hur? Berätta gärna mer!!

  Har du kommit hem till Dalarna än?

  Kram!

 2. Jag har också blandhy och tycker det är svårt att hitta en kräm som passar både kinderna och T-zonen…

  Jag vet inte, känner mig utklädd när jag ska testa nåt jag inte är van :P Röda läppar är en annan grej som jag inte klarar på mig själv :)

  Förresten, har du Tailsweep?

 3. Nja, jag har ett konto på Tailsweep, men jag kan ingenting om kodmallar så jag vet inte vart jag ska lägga in annonskoderna :P Tänkte att du kanske visste :)
  Jag använder Tradedoubler också, men bara när jag känner att jag vill skriva om en produkt som passar in, vill inte tipsa bara för att kunna göra länkar. Tjänar du mycket på Tradedoubler?

 4. Den fick jag också i goodiebagen. Men vet inte om jag vågar använda den. Har också blandhy så dumt kanske.. Bättre att köra på den jag har från Lush, den är bra. Fast jag har ännu inte hittat RÄTT, känner jag. :)

 5. har testat den också men uscha, den var jättedålig tkt jag. kändes så torr. fick snabbt byta till en annan så min hud inte skulle hata mig! ska recensera den dära jag med, tack för påminnelsen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *