Kronans Droghandel – Duschtvål & Bodylotion.

Kronans Droghandel – Duschtvål & Bodylotion.

Duschkräm – Milt rengörande duschkräm som motverkar torr hud. Bevarar hudens naturliga mjukhet och fuktbalans. Finns som parfymfri (Svanenmärkt) och med parfym. 400 ml. Pris: 35 kronor.

Bodylotion – Mild och mjukgörande body-lotion som innehåller sheasmör, E-vitamin och aprikoskärneolja vilket återfuktar och vårdar huden. Finns som parfymfri (Svanenmärkt) och med parfym. 400 ml. Pris: 55 kronor.

Dessa har jag använt ett tag nu och jag har använt den parfymfria bodylotionen på ena halvan av kroppen och den med parfym på andra halvan så jag har testat dom samtidigt! ;)

Duschkrämen doftar verkligen tvål. Inte min favoritdoft då jag älskar söta & fruktiga duschkrämer. Men om jag bortser från doften så upplever jag den som en bra duschkräm som inte torkar ut!

När det kommer till dessa bodylotions så gäller samma sak här som med duschkrämer..jag föredrar när dom har en söt och fruktig doft! Så här gillar jag den med Parfym bäst av den enkla anledningen att den har en svag men god doft direkt efter applicering! Den försvinner dock rättså snabbt! Annars är båda två precis lika bra! Sjunker in snabbt i huden och återfuktar bra!

Riktigt bra priser på dessa tre produkter då man får ganska så mycket produkt för pengarna och dessutom väldigt dryga produkter! Men jag föredrar ju massvis med doft på mina tvålar/bodylotions så skulle inte köpa dom parfymfria utan dom med doft helt klart!

Ni hittar såklart dessa produkter hos Kronans Droghandel (åh jag tycker fortfarande namnet droghandel är lika roligt som första gången jag såg det, hehe!)

2 svar på ”Kronans Droghandel – Duschtvål & Bodylotion.

  1. Kanske en duschcreme att testa på torris Mira framöver då :) Kör med lactacyd eller vad den nu heter på henne just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *