Lite hemmaspa med Comfort Zone.

Lite hemmaspa med Comfort Zone.

Jag har känt mig allmänt off de senaste två dagarna, önskar jag kunde skylla på en kommande röd vecka men icke sa nicke så jag skyller på vädret istället! ;) Kände nu på kvällskvisten att jag behövde rå om mig själv lite så jag la en ansiktsmask från Comfort Zone som ska ge en fuktboost! Vilket dom flesta kan behöva nu när vintern närmar sig med stormsteg!

Comfort Zone Hydramemory Mask innehåller aktiva ingredienser som Trehalose – skapar en skyddande barriär runt cellerna för att minska fuktförlust, Baobab-extrakt – Utvinns från bladen från ett afrikanskt träd som kallas ”livets träd” då det kan överleva i upp till 5000 år. Dess fuktgivande effekt kommer från mucilagets förmåga att binda stora mängder vatten – aldrig hört talas om detta tidigare, spännande!, Hyaluronsyra – fuktbevarande, Ris & Jojobaolja – Ger näring och skydd samt förhindrar fuktförlust och gör huden mjuk och len.

Ansiktsmasken ger massor av fukt, bekämpar hudens åldrande och ger huden en förnyad fasthet och elasticitet.

Denna ska användas en gång i veckan men om man är en riktigt riktigt riktigt torris så kan man faktiskt låta masken verka över natten som en förlängd nattkräm!

Det här är en ansiktsmask som jag känner att den faktiskt gör något när jag har den på mig, me like! Den känns väldigt behaglig och jag gillar den!

Ni hittar den här hos hudoteket för 395sek.

Dagens mest korkade: Jag hade tagit ur linserna när jag tog dessa bilderna och när jag skulle ta produktbilden så förstod jag verkligen inte varför kameran aldrig lyckades få fokus! Kanske för att jag såg suddigt och inte kameran? Åh jösses…iq fiskmås ;)

I felt like crap but a facemask makes life better! I like this one from Comfort Zone – Hydramemory mask. 395SEK

Ett svar på ”Lite hemmaspa med Comfort Zone.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *