Kvällen i Gävle.

Kvällen i Gävle.

För någon timme sedan så kom jag hem från Gävle :) Skönt att komma hem i tid ändå! Jag hade riktigt trevligt igår på Goya och det var roligt att se något nytt samt lära känna lite nya människor! När jag & Ängla kom till Goya så fick vi börja med att dela ut drinkbiljetter samt rabatterbjudanden från två klädbutiker. Det var även två andra tjejer på plats som hette Josefin & Amanda som hade ansvar för maten som fanns att äta :) Det hände dock inte så mycket på mat fronten så vi turades om att mingla samt dela ut biljetter de första två timmarna :)

Mellan 00-02 så drack vi någon drink, dansade en massa, kollade på en Eld show med Ella samt minglade och hade trevligt :) Typ som vilken rolig utekväll som helst! Jag hade jätte roligt och det var superkul att jobba med Ängla verkligen! :) Kommer förhoppningsvis göra en plåtning ihop nästa gång jag är i Stockholm också ;) Ska försöka ta med henne ut o fira min födelsedag så också :) Pengarna för detta jobbet har jag lagt i säkert förvar inför min Göteborgstripp ner till Anders :)

Jag tog inte så många egna bilder från kvällen, hade inte riktigt tid, men kommer lägga upp vimmelbilder så fort jag lagt vantarna på några ;) Slänger upp ett fåtal som jag tog så länge! :)

   
1. Två tjejer i ett hotellrum? Behöver jag säga mer? ;)
2. Min outfit för kvällen.
3. Ängla´s outfit för kvällen, hon hade dock andra skor på Goya sen :)
4. Mycket folk på Goya! :) Får hoppas dom hade lika kul som oss! ;)

7 svar på ”Kvällen i Gävle.

  1. hej tjejen tack som sjutton för ” i fredags ” Vart en bra kväll trots allt & hösten e svår till en början thats the life..hörs snart..Vet du vad jag har läst din blogg bra länge innan du låg i min favvo lista på nätet där ser man ..aja..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *