Lanvin – Merry me love edition.

Lanvin – Merry me love edition.

Under heldagen med Daisy Beauty i Stockholm på Sjöfartshotellet så fick vi lära oss massvis om Lanvin och några av deras dofter genom åren. Cecilia Bergman var där och lärde oss ett och annat! En doft som det var extra mycket fokus på var Merry Me doften som kommer i en ny version nämligen Merry me love edition som kommer ut i butik lagom till alla hjärtans dag 2012!

Vi gick igenom toppnoter, hjärtnoter och basnoter vilket är helt nytt för mig och jag måste erkänna att jag är riktigt usel på att känna igen dofter! Detta måste ju vara något man kan träna upp? Känns som jag som försöker agera lite beautynörd borde lära mig parfymer bättre! I alla fall..Toppnoterna i Merry me lovedition är: Röda vinbär, bitter apelsin, röda rosblad. Hjärtnoter: Jasmine, Röd Rod & Magnolia. Basnoter: Cederträ, vit mysk och Ambra!

Ser ni den grymt söta förpackningen? I love! Tyvärr så tyckte jag den gamla Merry Me doftade lite godare än Merry me love edition! Såg att man kan köpa Merry Me på Parfym.se, så nu vet ni vad ni kan ge mig i present om ni tycker jag behöver lukta lite gott ;)

Jag har en parfym från Lanvin här hemma (inte marry me dock) men den får ni bild på och information senare! :)

Har du någon parfym från Lanvin? Berätta gärna vilken för mig :)

5 svar på ”Lanvin – Merry me love edition.

  1. Hej!
    Har tyvärr ingen parfym från lanvin!
    Men jag måste få berätta att jag är jättenöjd över min beställning från allice.se! Tummen upp för snabb leverans och topp varor!

    God jul önskar jag dig!

    Mvh/ Gabriella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *