Ska börja testa: Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster.

Ska börja testa: Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster.

Detta låter som en spännande produkt som utlovar en hel del, upp till bevis Lumene! ;)

”Omedelbart återfuktad, vacker hud. Den innovativa gelkonsistensen hos denna multifunktionella produkt återställer omedelbart hudens fuktbalans och bidrar till att reducera fina linjer som beror på att huden är yttorr. Ger huden en mjuk, silkeslen känsla och utjämnar hudens yta till en perfekt bas för makeup. Innehåller ny Naturligt Återfuktande TeknologiTM: en unik sammansättning av rent, nordiskt källvatten med hög mineralhalt och naturlig hyaluronsyra. Över 90 % naturliga ingredienser. 35 ml.”

Reducera fina linjer, ja tack. Mjuk och silkeslen känsla, ja tack. Utjämna hudens yta, ja tack.

Detta är en produkt man ska applicera under ansiktskrämen. Inte istället för ansiktskrämen alltså. Detta är en genomskinlig tunn geléliknande produkt som påminner lite om en primer i utseendet enligt mig. Har en svag doft i början men som blir svagare och svagare och jag upplever denna booster som en gnutta klibbig i konsistensen. Torkar in snabbt så länge man inte har på sig ett för tjock lager!Jag är mest nyfiken på om den enbart ger en tillfällig jämn yta (ungefär som en primer) eller om den faktiskt jämnar ut.

Som sagt, spännande produkt! Jag kommer börja använda denna snarast så får vi se vad jag tycker längre fram :)

Pris: 139kr styck och det verkar som den redan finns i butik!

6 svar på ”Ska börja testa: Lumene Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster.

  1. Lumenes hudvårdsprodukter brukar vara bra, i mitt tycke iallafall ;) Har alltid varit nöjd när jag testat deras prylar, så om du gillar den här såtror jag att jag också måste testa :)

  2. Har använt den ett par veckor! Tycker personligen inte att den funkar som primer eller speciellt utjämnande. Jag använder den som ett serum, för fuktens skull. En liten boost såhär i vintertider :) Och visst är den återfuktande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *