Let the battle begin – UNE Eyes Only – Pick Your Favorite Mascara!

Let the battle begin – UNE Eyes Only – Pick Your Favorite Mascara!

UNE Mascaror

UNE Eyes Only – Pick Your Favorite Mascara!

Pick Your Favorite! Jag ska kort och gott ska välja min UNE favoritmascara av dessa fyra! Jag tyckte det kändes som ett roligt upplägg för ett blogginlägg! Kanske vore något att försöka göra med fler märken om jag har möjlighet?

I detta inlägget presenterar jag de fyra mascarorna och sen tänkte jag gissa utifrån deras beskrivningar vilken mascara som är min favorit, så får vi se sen om jag gissade rätt ;)

UNE 3 IN 1 MASCARA UNE 3 IN 1 MASCARA

UNE 3 IN 1 MASCARA

Ska ge volym, längd samt böjda och separerade fransar. Piggborsten ska fånga upp även de allra minsta fransarna. Innehåller naturligt bivax, carnauba vax och sheasmör, som är skonsamma mot fransarna och håller dem mjuka. Ska hålla i 16 timmar. 179sek för 10ml.

UNE GREEN PRIDE UNE GREEN PRIDE

UNE GREEN PRIDE ULTRA BLACK VOLUME MASCARA

En mascara som ska ge 14 gånger mer volym. En blandning av 2 naturliga vaxer och naturligt sheasmör ger en krämig konsistens som är väldigt lätt att applicera och som täcker och ger volym åt fransarna. 179sek för 9ml

UNE VOLUME LINER MASCARA UNE VOLUME LINER MASCARA

UNE VOLUME LINER MASCARA

Ska ge ögat en öppen blick genom att markera en eyeliner vid fransroten direkt vid applicering. Var det bara jag som tänkte eh what? Applicerar den en eyeliner vid fransroten vid applicering? Som en fransmarkering antar jag dom menar, hur går detta till? Jag kan läsa mig till detta: Först ska man använda den korta delen på borsten för att markera en eyeliner vid fransroten. Det ska bli intressant att se om jag ens förstår hur dom vill att jag ska göra en eyeliner vid fransroten….haha! 100% naturlig formula. En mascara som utöver eyelinereffekt ger volym, längd och ska sitta i 16 timmar. Lätt att tvätta bort ska den dessutom vara! Därefter vänd och separera fransarna med hjälp av den längre delen på borsten, som ger längd och volym från rot till franstip. 179sek för 10ml

UNE EYES ONLY VOLUME MASCARA UNE EYES ONLY VOLUME MASCARA

UNE EYES ONLY VOLUME MASCARA

Ska ge intensiv nyans,volym & öppna upp ögonen så att dom ser större och djupare ut samt hålla upp till 16 timmar! Den har en ”a Vinci” ovalformad borste som ger bra definition, fyller på och skulpterar ögonfransarna. 179sek för 10ml

UNE hittar ni hos tex Kicks.se, Åhléns, Lyko.se eller eleven.se (annonslänkar)

Så, vilken av dessa fyra tror ni kommer bli favoriten? Bara nu när jag läst om om och tittat på borstarna så känns 3 in 1 Mascara som en mascara jag troligtvis gillar! Men någon av de övriga kandidaterna kan ju överraska ;) Jag får återkomma med ett resultat så fort jag hunnit testa alla fyra samt tagit bild på hur dom ser ut på!

3 svar på ”Let the battle begin – UNE Eyes Only – Pick Your Favorite Mascara!

  1. Låter som en bra ide att hitta favoriter! Ska bli kul höra vilken du gillar. Jag har själv inte provat mascara från UNE, men hört bra om iaf den där Liner. Men 3 i 1 verkar bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *