Lilac bikini 714.

Lilac bikini 714.

Lilac bikini en lila nyans från Isadoras sommar kollektion. 69kr st. Jag gillar den samtidigt som jag inte är så superförtjust i nyansen, knepigt. Vad tycker ni om den?

(sorry att jag har så torra händer, inte så fint på bild :S)

19 svar på ”Lilac bikini 714.

 1. WOW!! underbar färg!! *gilla* :D sånt måste jag skaffa sen. synd att de inte säljer isadoraprodukter öht i ockelbo :(

 2. Åh. Lila är min favoritfärg :)
  Dock ett tips, när du får lack på huden så ta bort det med en tops som du dränkt i nagelborttagningsmedel – så gör jag varje gång, i alla fall på min höger hand hehe :)

 3. Hej! Först av allt, för super torra händer och fötter finns en kanon salva som heter Ker-Ice, säljs i Mora på en nagelsalong, Fina Naglar, i Hårfixets lokaler. (I källaren mittemot Åhlensparkeringen typ) Jag har den, du märker skillnad efter första gången.Det finns även en paraffinbehandling för samma ändamål.

  För det andra, supertack för tipset om E.L.F, jag handlade där, mineralfoundation, puder, blusher, borstar m.m., 180:- inkl frakt, och snabb leverans dessutom, och vad jag märkt hittils, helt ok produkter! Så tack! =)

  1. Tack för tipset :) Jag har dock X antal olika handkrämer hemma…mitt problem är att jag aldrig kommer ihåg att smörja in händerna även fast jag har en vid handfatet, en vid sängen och en står här framför mig nu när jag skriver…hmmmm!! haha :) Kanske ska passa på o smörja in händerna nu bara för det ;D

   e.l.f har många guldkorn men jag dissar även en del produkter, tyvärr :) Men so far har jag gillat fler än vad jag dissar iaf ;) Riktigt bra pris på allt vilket är tacksamt :)

 4. Hej! Ett mycket bra tips för torra händer är dels att göra ’handmask’ genom att ta mycket fet kräm, någon olja (t ex mandelolja) på händerna, och sedan ta på sig plasthandskar (såna man har inom vården t ex, finns på apoteket bland annat). Så sitter man med det typ 5-10 minuter. Det brukar hjälpa mycket, liksom ’dränka’ huden med fett och fukt. Sen är det jag tycker är bäst annars att ha bra kräm i stor mängd och bomullsvantar på det, när man sover. Den absolut bästa krämen för riktigt torr hur jag någonsin provat är Locobase Repair från Apoteket. Den är liksom i en klass för sig, känns verkligen annorlunda när man haft den en natt på händerna. Förutom allt detta är det såklart viktigt att minska på det som torkar ut: alltid diskhandskar vid disk och städning, tvätta händerna mindre om man tvättar dom för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *