RetarDEX – fräsch andedräkt och vitare och starkare tänder.

RetarDEX – fräsch andedräkt och vitare och starkare tänder.

RetarDEX är en komplett munvårdsserie för god andedräkt och starkare och vitare tänder. Denna serie består av en munspray, tandkräm och en munskölj! Jag har total fobi för att ha dålig andedräkt så detta ser jag framemot att testa! :)

RetarDEX ”hemliga vapen” ska tydligen vara att det innehåller den patenterade ingrediensen CloSYSII som ska vara kliniskt bevisat att vara verksam mot dålig andedräkt. RetarDEX angriper orsaken till dålig andedräkt istället för att bara maskera den. Låter hur bra som helst måste jag säga! :)

RetarDEX munspray ska ha en frisk mintsmak och den behändiga lilla flaskan kan man enkelt ha med sig överallt när man behöver en uppfräschning. Munsprayen ska verka snabbt och är diskret.

RetarDEX tandkräm med flour stärker tänderna och skyddar mot karies och plack. Även tandkrämen neutraliserar de ämnen som ger upphov till dålig andedräkt. Tandkrämen ger även vitare tänder men den har låg slipeffekt och är skonsam för emaljen. Mint smak.

Munsköljen verkar på samma sätt som tandkrämen men är inte smaksatt men om man vill så kan man tillsätta en smaktillsättning som följer med. Kul idé!

RetarDEX finns att köpa på apoteket. Priset varierar lite beroende på vilken apotekskedja man köper produkterna i, men ca-priset är 69 kronor och uppåt för tandkrämen, 49 kronor för 100 ml munskölj, 89 kr för 250 ml och 149 kr för 500 ml samt 59 kronor för munsprayen.

Jag har redan börjat testa produkterna, nu ikväll, så återkommer om ett tag med en recension :)

9 svar på ”RetarDEX – fräsch andedräkt och vitare och starkare tänder.

  1. Står RDA-värdet på tandkrämen? Det är så roligt när dom skriver låg slipeffekt och så är den skyhög. Brukar vara så nämligen. ;)

  2. Låter som nåt herrn i hushållet skulle testa. Han dricker ju så mkt kaffe så han luktar skunk och tänderna blir ju inte direkt vita av kaffe heller! Okej att dricka ett par koppar om dagen, man han kan ju lätt häva i sig 12-13 per arbetsdag.

  3. Spännande, hoppas produkterna är lika bra som dom låter :)
    Det vore ju toppen isåfall! Då ska jag absolut prova dem :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *