Linser hem i postlådan!

Linser hem i postlådan!

Idag har jag varit hos Synoptik i Mora för att se ut vilka linser jag ska få prova på att prenumerera på! Ska dit om en vecka igen för att se så att linserna känts bra och se så att ögat mår bra av linserna. Fick med mig en jättesöt liten linsvätska (minsta jag sett! så söt!) och ett nytt etui eftersom man ska byta etui så fort man byter linser :)

Jag hoppas det här ska kännas smidigt och enkelt :) Jag vet dock inte än vad det kommer kosta mig i månaden så det kommer vara lite det som avgör om jag fortsätter efter testperioden :) Men jag kommer ha månadslinser och det kostar från 98:- kronor i månaden beroende på vilka linser man har då :)

Vore kanon om jag känner att det här fungerar bra, då kommer jag helt klart fortsätta! Jag brukar alltid glömma bort att byta linserna i tid + att det alltid blir ”oj då, nu tog jag visst mitt sista par linser” och så blir det panik att boka tid eftersom jag alltid vill ha ett par i reserv hemma!

Och till er linsbärare: Prenumererar du på linser? Tycker du att det fungerar smidigt?

4 svar på ”Linser hem i postlådan!

  1. Jag har månadslinser och köpte jämt hos optikern förr. Betalade 1500 spänn för 6 mån. Sen upptäckte jag att Lensway hade mina linser och genom Prisjakt hittade jag rabatt så senaste 2ggr har jag beställt där ist och betalat 350:- för 6 mån. Skaplig skillnad :-)

  2. Vi har en smart tjänst som gratis erbjuder en påminnelse via e-post efter det antal dagar du själv föredrar. Man bockar i en ruta innan man betalar för sin beställning med linser och fyller i antal dagar. Efter denna tid kommer ett mail där du med ett musklick kopierar tidigare beställning och bara behöver betala. På det sättet kan du själv välja om du vill köpa linser från samma ställe nästa gång och binder inte upp dig till ett och samma företag.

    Vi har även en hel rad linsvätskor i reseförpackning som vi kallar ”flight pack” som alla går att ta med på flygresan: http://www.lensbase.se/flight-packs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *