Idag har jag vaknat på fel sida – irritationsmoment just nu!

Idag har jag vaknat på fel sida – irritationsmoment just nu!

Bild från Elmikas

Igår släpptes MAC Marilyn Monroe kollektionen på Kicks.se, jag satt vid midnatt och hoppades på att kollaktionen skulle släppas redan då men icke. Sen jobbade jag 7-16 och när jag kom hem från jobbet så fanns det inte ett endaste läppstift kvar i kollektionen :( Jag hoppades på att dom inte hunnit lägga upp dom på hemsidan ännu men tydligen så var dom slut redan innan kl 11?? Ångrar djupt att jag inte var ful och gick in på jobbtid och kollade med jämna mellanrum :( Det var länge sen jag så gärna ville ha ett rött stift (jag menar, jag äger ju så få? :P) från en kollektion så jag är lite smått irriterad inombords att dom tog slut så jäkla fort! Kicks.se hänvisade mig att gå till butik och kolla om stiften fanns kvar men jag ska inte till Sthlm förrän 17 Oktober och då är dom nog absolut inte kvar i butik om dom sålde slut på några få timmar online :(

Åh vilken irritations/surhetsfaktor det är på just detta för mig…Gaaaaaaaaaaaah!! :(

Irritationsmoment nr 2 är att jag fortfarande väntar på månadens glossybox, den verkar ha försvunnit i Göteborg när jag kollar mitt kollinr som jag fått med glossybox. Den har varit i Göteborg sedan 26:e September(!!) så jag börjar tro att det nog är någon klåfingrig människa som kort och gott tagit med sig min glossybox hem därifrån.

Skapligt irriterande då detta skulle bli min första glossybox men sjäva spänningen med vad som är i boxen är ju borta sedan länge då många andra bloggerskor redan visat upp sina på sina bloggar = jag har ju sett innehållet X antal gånger redan! Och för mig är det ju överraskningen med vad som är i som är halva nöjet med att få hem en glossybox :P

Snacka om att jag vaknat på fel sida idag ;) hahaha! Dissar att kicks.se fick hem alldeles för få produkter och att någon klåfingrig person (antar jag?) gjort så jag tappat tålamodet med väntandet på min glossybox..nej..mitt tålamod är inte så långt..helst inte när jag betalat för en tjänst. Förhoppningsvis skickar dom snart ut en ny som faktiskt kommer fram..*hoppas*

edit: Glossybox har gett mig fel kollinummer och det verkar som jag inte får någon box öht denna månaden. Känner mig en aning lurad just nu och snäppet mer irriterad än innan att jag gått och väntat på något som jag inte får förrän i…november? Vi får väl hoppas den boxen är förjäkla bra med andra ord annars vet jag en som avslutar sin pren, rättså omgående..;) noll tålamod..haha ;)

13 svar på ”Idag har jag vaknat på fel sida – irritationsmoment just nu!

 1. Lider med dig raring. Scumbag Kicks. kan du inte ringa en butik i Sthlm o be dem skicka ett stift tii dig? Eller be en väninna i Sthlm studsa iväg o fixa ett? Ang Glossyboxen så borde du väl bra få en ny? Är alla slutsålda menar de? Jävligt dåligt var det hursomhelst, o inte såååå himla smart av dem med tanke på att du ju når ut till så många läsare/presumtiva kunder. Dålig PR… Kram på dig så länge mitt i allt elände :)

  1. Svar till AnnaKaize: Ja lite irriterad på Kicks..ta in fler produkter för tusan!!! :P Sur ab här..hahaha ;) En bekant i Sthlm har erbjudit sig att gå och kolla åt mig så jag kan hämta det 17 okt…HOPPAS HOPPAS HOPPAS!

   Sen glossybox..jag skulle aldrig få en box NU öht då jag signade upp mig 18:e Sept och boxarna skickades ut i slutet av Sept. Men jag har ju trott att jag ska få en nu då dom gav mig ett kollinr när jag frågade. Jag har ju ett väldigt vanligt namn så förstår inte varför dom inte kollade upp så kollinr verkligen gick till mig och inte någon annan! Så nu får jag ju vänta till början av November istället och jag som trott en box varit på väg till mig nu…mänskligheten felar ju ibland men känns ju aning irriterande..haha XD

 2. Lider med dig jag också! Jag skulle sååå gärna vilja lägga vantarna på ett sånt där läppstift men jag är för snål känner jag (om det nu skulle råka finnas nått kvar när jag är på Kicks nästa gång vill säga, haha)

 3. Jag förstår din irro… Hoppas Oktoberboxen blir suverän, så att den är värd all väntan :)

 4. Kicks är oerhört frustrerande när det gäller MACs specialkollektioner. De tar nästan alltid slut direkt- speciellt de hajpade produkterna. Jag har övergett att ens försöka köpa sådant där.

  Och Glossybox är jag skeptisk emot. Att de säger att boxen tar slut är oerhört märkligt eftersom de har prenumeranter. Tänk om en tidning skulle säga att en upplaga sålt slut liksom. Och det var dåligt av dem att ge dig ett kollinummer som var fel.

  1. Svar till Veronica: Jag brukar inte heller orka mig på att köpa saker från MACs kollektioner, var första gången nu så kändes så typiskt att just det jag ville ha var det som tog slut hur snabbt som helst! Grr!

   Jag har velat fram och tillbaka angående glossybox så länge så blir ju en aning besviken när det börjar med att krångla för mig! Känner mig lite snuvad på en box som jag trodde jag skulle få ju, nåja..jag hoppas nästa box är FAB annars avslutar jag nog prenumerationen. Avskyr trassel :P

 5. Samma här! Jag skulle också ge mig på ett läppstift från Marilyn-kollektionen, tänkte jag. Gjorde dessutom en fuling, men inte hjälpte det. :( Hade tänkt handla lite annat också, men blev så sur så jag bara stängde ner. Fler än du som är lättstött, alltså. ;)

 6. Va märkligt, jag gick upp 00:15 och köpte vad jag ville ha från kicks hemsida. Allt fanns kvar då och sedan vid 7 när jag gick upp igen!

  1. Svar till malin: mäh..det kom aldrig upp några marilyn monroe produkter hur mkt jag än satt om uppdaterade :( Innan 7 tittade jag inte för jag började ju jobba 7. Men fick veta att dom var slut innan 11 så hade ju inte direkt hunnit kolla efter jobbet som jag trodde..haha :)

   En vän hittade ett stift till mig i Sthlm…so i got one!! WOOP! Glaaaad :D

  1. Svar till Delinda: Ja jag är så galet glad över stiftet :D Med glossybox var det ju bara den mänskliga faktorn som gjorde fel..vilket händer..men irriterande ;) haha!

 7. Jag shoppade 00.30 och då fanns allt! Har frågat kicks innan om antalet produkter de tar in och fick svaret att det inte är dem som bestämmer det. Det är MAC som bestämmer och fördelar ut till alla diskar och kicks.se i norden.. Så ska inte skylla på kicks mer :)Tydligen så på tex maccosmetics.com också, det ska ju vara en hype och de villa att produkterna ska ta slut fort.

 8. Åh, vad synd! :(

  Jag är glad att jag hade tid att sitta och vaka.
  Jag fick tag på det jag ville ha (eller vad jag hade råd med,
  jag ville ha det mesta).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *