Lite nyheter från Nivea!

Lite nyheter från Nivea!

Tidigare i år så hade Nivea ett event som jag tyvärr fick lov tacka nej till (nackdelen med att bo på tok för långt ifrån Stockholm) men jag har fått några av nyheterna hemskickade!

NIVEA Creme Care Shower Cream cirkapris 35sek för 250ml – Denna återfuktande duschkrämen ska ha samma doft som krämen i deras klassiker – den lilla blåa burken.

NIVEA Powder Touch Deoderant – Kommer i både spray (cirka 40sek) och i roll-on (cirka 35 sek) och som ni ser så ska jag prova den i sprayform! Har inget superminne av att jag testat i sprayform tidigare så ska bli spännande. Denna innehåller Kaolin som tydligen ska återfukta och binda vätska!

NIVEA Sensitive Day Cream cirka 99 sek för 50ml – Innehåller bland annat lakritsextrakt och druvkärneolja samt har ett SPF på 15. Det som jag tycker är intressant med denna är att den ska reducera 3 tecken på känslig hud: rodnad,  stramande hy och torr hy.

Detta är bara några av nyheterna som Nivea lanserar i Januari!

2 svar på ”Lite nyheter från Nivea!

  1. Dagkrämen låter riktigt intressant. Får nog spana in den när den kommer, har ju torr hy med lättare rosacea så är ju lite röd i bland. Berätta vad du tycker om den sedan när du använt den ett tag :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *