Nyhet från Davines – Replumping!

Nyhet från Davines – Replumping!

Jag har inte testat jättemycket från Davines så deras nya serie Replumping ser jag framemot att kika närmare på!

”Davines utökar Natural Tech med en ny serie med namnet Replumping. Produkterna innehåller phytoceuticals som utvunnits från hyalouronsyra och plommon. De utökar tjockleken på varje hårstrå och gör håret fylligare, elastiskt och friskare. Passar alla hårtyper och är särskilt lämplig på fint skandinaviskt hår.”

Replumping Conditioner 249kr för 150ml – Ett balsam som ger fukt, fyllighet och elasticitet. Reder ut och skyddar håret med hjälp av phytoceuticals som utvinns från plommon.

Replumping Shampoo 239kr för 250ml – Shampoo som ger elasticitet och fukt för alla hårtyper. Innehåller milda rengörande ämnen. Trots att den är sulfatfri så löddrar den härligt och ger en krämig känsla.

Replumping Hair Filler Superactive 249kr för 100ml – En leave-in lotion med fuktgivande hyaluronsyra som stärker hårets struktur och gör det fylligt.

Superfina förpackningar och informationen om produkterna gör mig helt klart nyfiken! (Jag kan dock inte låta bli att störa mig på att jag ställt produkterna i fel användningsordning på bilden, haha!)

Med hjälp av google (google vet allt!) så hittade jag igen alla tre produkterna här hos hairsale.se

Ett svar på ”Nyhet från Davines – Replumping!

  1. Spännande produkter du har bloggat om, ska ta och läsa igenom inläggen när jag får möjlighet. Nu måst jag dock sova.. är vaken på övertid ;)

    Sv; Tack! Så härligt att nå ett mål man trodde från början skulle vara helt omöjlig men vill man så kan man :D

    Du är ju också duktig! <3
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *