London – Ren!

London – Ren!

Sist ut på vår konferansdag i London var Ren som för mig är ett väldigt nytt märke så detta såg jag framemot! Ovan ser ni Ren:s filosofi och är som ni ser naturlig hudvård! Deras Shower Wash, Body Scrub & Body Oil har vunnit pris för bästa produkt i InStyle och jag nästan skäms lite för att jag har så otroligt dålig koll på Ren…men till mitt försvar så har inte Ren funnits så länge i Sverige ;) Ren har startat ett HQ i Sverige nu under 2013 så dom har inte funnits alltför länge i Sverige! Ren kommer nu satsa på att synas på apotek och hudsalonger!

Något som jag tycker är lite roligt är att Ren inte skickar ut några produkter till kändisar utan dom får själva komma till kontoret och hämta produkterna! Detta eftersom kändisar redan blir överösta med produkter och genom att göra så här så vet Ren att dessa kändisar verkligen gillar Ren tillräckligt mycket för att hämta proverna själva….rättså smart tycker jag ;)

REN Moroccan Rose Otto Body Wash, 100 ml REN Moroccan Rose Otto Sugar Body Polish, 330 ml REN Moroccan Rose Otto Ultra-Nourishing Body Oil, 100 ml säljs som ett Luxury Rose Gift Set hos bland annat eleven.se

Jag förstår inte att de flesta märken med naturliga produkter gillar rosdoft så förbaskat? Det gör även Ren ;) Inte min favorit doft måste jag erkänna men jag ska självklart ge dessa produkter en chans! Jag är främst nyfiken på Body Polish produkten..oväntat va? ;)

REN Resurfacing AHA Concentrate 30ml för 495sek, säljs bland annat hos eleven.se

Alla fick olika produktprover efter presentationen och jag fick med mig denna och jag är så galet nyfiken!

Denna ska ge en ungdomlig och strålande glöd! Nu är kanske inte jag helt oungdomlig men ändå ;) Den ska exfoliera huden skonsamt och bli mer tonad och utjämnad.  Koncentratet minskar även fina linjer och porernas storlek samt tar vara på och behåller fukt i huden. Ett komplex av glykolsyra, mjölksyra, vinsyra och citronsyra ifrån ananas, passionsfrukt, citron och vindruva vitaliserar, gör huden jämnare, klarare och mer hälsosam.

Jag älskar produkter som exfolierar så denna måste testas snarast!

Väldigt roligt att få lära känna ett, för mig, nytt märke!

Ett svar på ”London – Ren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *