Vinn Garnier Optical Blur 5 Sec Primern!

Vinn Garnier Optical Blur 5 Sec Primern!

Om Garnier Optical Blur 5 Sec: På bara 5 sekunder hjälper den till att göra så att din hud ser slätare, fräschare och mer ungdomlig ut. Den hjälper till att släta ut rynkor, porer, ojämnheter och mattar ner glansiga partier i ansiktet och är dessutom en perfekt bas för din makeup – men kan även användas ensam.

Svara på följande fråga bland kommentarerna så är du med och deltar i tävlingen:

1. Vad är det viktigaste (du får bara välja EN sak..;P) för dig att en primer gör?

Tävlingen pågår fram till Söndagen den 24:e November 2013.

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Grattis till kommentar nr. 23 Camilla!

60 svar på ”Vinn Garnier Optical Blur 5 Sec Primern!

 1. Det viktigaste för mig är att den jämnar ut porerna. Det andra, att den mattar ner och ger längre hållbarhet är mer som en bonus.

 2. Den viktigaste egenskapen hos en primer för mig är att den jämnar ut hyn så det blir en bra bas att lägga foundationen på.

 3. Det viktigaste är nog att den fixar till porerna, glansigheten kan ju alltid ett puder och blotting paper fixa men de där jädra porerna alltså, där behövs det primer!

 4. Om den bara ska göra en sak så vill jag att den tar bort oljan, vilket i sin tur gör att min foundation inte bryts ner så fort.. Har stora problem med det även om jag har en yttorr hy… Hur nu det går ihop.. :)

 5. Åh.. en sak? För mig är det nog att det mattas ner. Svårt att välja en sak egentligen, fördelen med en bra primer är att den lyckas med alla saker :)

 6. För mig är det viktigast att en primer jämnar ut områden där jag har stora porer så att de inte syns så tydligt och tar uppmärksamhet från resten av sminkningen!

 7. Jag tycker att primerns viktigaste uppgift är att jämna ut porerna. Förstorade porer är mitt största komplex och jag känner mig alltid snyggast när de är som minst! Då behövs inget smink! Fin hy och ett leende på läpparna är allt jag behöver!

 8. Det viktigaste för mig är att den får mitt smink att hålla sig på plats längre.
  Har inga större problem med porer eller fet hy och ojämnheter täcker jag med concealer, så för min del är det viktigaste att den får sminket att sitta kvar ännu längre!

 9. Det jag helst vill sudda ut är mina små begynnande rynkor, gillar dom inte!
  skulle va kul att testa, läst mycket bra om den!

 10. Det viktigaste för mig är att den får basen att sitta länge. Jag jobbar i en varm industri så det är dock nästan omöjligt, har inte träffat på nån primer som fixat det än!

 11. Oj, jag som önskar mig hjältedåd av en primer (och då kanske denna är perfekt?) har svårt att säga bara EN sak, men jag säger väl ”förminska porer”.

 12. Åh vad spännande, jag är ju sååå nyfiken på denna. Måste ju vara med….;-)
  1. Det viktigaste en primer ska göra för mig, om jag bara får välja en sak är att göra min makeup mer hållbar. :-)

 13. Det viktigaste med en primer är att den får mig att inte bli en glansig slempropp i slutet av dagen!

 14. Det viktigaste en primer gör för mig är att ”släta ut hyn” så foundation-appliceringen blir så jämn som möjligt. Så att min foundation fäster på en jämn och slät yta :)

 15. För mig är det viktigast att den håller basen på plats.
  Övriga egenskaper är bara en bonus, men som man oftast kan få ut av en bra bas, så att den hjälper till att hålla basen på plats är viktigast för mig.

 16. Det bästa med en bra primer är att den håller makeupen på plats under hela dagen/kvällen! Som ett underlack fast för ansiktet ungefär :) f ö, keep up the good work.

 17. Det viktigaste för mig en primer gör är att den får foundationen att sitta hela dagen utan att glida av.

 18. Jag tycker att det viktigaste med en primer är att den får foundationen att hålla sig matt och på plats hela dagen!

 19. Den viktigaste egenskapen hos en primer för mig är att den håller huden matt. Jag har oljig hy som gärna glänser mycket under dagen, då är en mattifierande primer guld värt!

 20. Absolut viktigaste jobbet som primern har, är att makeupen sitter där den ska tills den ska av igen! Uppfriskande tävling!

 21. Det viktigaste för mig är att den får min hy att se slät och jämn ut så att foundationen inte lägger sig i små linjer och väck :).

 22. Att den jämnar ut och ger en bra grund för att foundationen ska hålla hela dagen! En primer kan verkligen göra stor skillnad!

 23. Det viktigaste för mig är att en primer flyter ihop bra med huden, på så sätt blir basen bra och det hjälper till resten av sminket att se bra ut :)

 24. Jag tycker att det viktigaste med primern är att den gör så att resten av make-upen sitter kvar där den ska! =)

 25. Hej! Hittade precis hit och kommer nog stanna, så fin blogg :)
  Som svar på din fråga: Jag vill helst dölja mina stora porer som täcker halva fejjan, det är definitivt det viktigaste för mig.

  Kram på dig!

 26. Vilken bra tävling! För mig är det viktigaste att en primer gör att huden ser perfekt ut, då är det synliga porer som jag helst av allt vill slippa. Vilket då bidrar till att huden ser porslinsliknande och slät ut. Jag vill vinna då jag som student har så lite pengar men ändå vill kunna unna mig något extra ibland. Jag ger även ett litet rim :)

  Ett litet mirakel för huden din,
  kan bli sann, om denna blir min.

 27. Det viktigaste är att primern förbereder huden för min bas. Att den jämnar ut och ger ett bra underlag!

 28. Jämnar ut huden! Finns inga produkter som fått mina stora porer på näsan att försvinna. Därför är det helt fantastiskt att man kan trolla bort dom med en primer :)

 29. Det viktigaste för mig är att primern mattar ner. Jag har provat ett antal olika primers men fortfarande inte hittat någon som trollar bort mitt blänk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *