London: The Ivy!

London: The Ivy!

Jag gillar verkligen hur lång tid det tog för mig att hitta igen en sladd till min mobil så jag kunde lägga in alla bilderna från Londonresan jag fick göra tillsammans med Daisy Beauty! Det var X antal månader sedan jag förde över bilder = jag hade ingen aning om vart den tagit vägen! Men nu är alla bilderna i datorn och jag kan äntligen blogga upp dom sista inläggen om London..yeaaah Baby! ;)

Efter presentationer med Essie, Garnier, Glitter, Glossybox och Ren Skincare på Lördagen så blev det middag för alla på The Ivy! När jag stod och tog denna fina mobilbild (hoppas ni kan läsa ironin) på fasaden av restaurangen så gick det förbi två killar som snällt påpekade ”you need a reservation to get in there” medan dom passerade….;)

Det var mysbelysning deluxe där inne så bilderna blev inte jättemånga för mig där inne tyvärr. Men vi möttes av trevlig personal direkt och fick ett glas bubbel i handen, mingeltime innan det var dags för hela gänget att hitta sin plats vid det lååååånga bordet! :)

Vi hade fått välja i förväg bland lite olika alternativ och här är det tre rätterna jag valde :) Förrätten var bland de godaste förrätterna jag någonsin ätit! Det är den som är överst på bilden, varmrätten har jag mobbat ut då den blev otroligt ful på bild ;) Och efterrätten…jag älskar mint och choklad tillsammans så behöver jag säga mer?

Jag & snyggingen Norman innan middagen! Med tanke på att jag går runt i mjukisar jämt (jag försöker bryta denna trend men jag är lite för bekväm av mig…:P) när jag är hemma så är det alltid lika lyxigt att få klä upp sig lite och gå ut och umgås med en massa vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *