Månadens favorit Januari 2014!

Månadens favorit Januari 2014!

Eftersom jag haft lite för många sjukor på raken på senaste så har jag inte testat så många nya produkter..meeen duscha måste man ju göra hur sjuk och trött man än är och min nya storfavorit till håret är helt klart Amika Triple Rx Shampoo!

”Ett härligt schampo som är speciellt framtaget för att stärka och mjukgöra svagt, skadat hår. Den utsökta formulan kombinerar havtornsbär, keratin och veteprotein för att förbättra hårets elasticitet, kontroll och fukt – för ett vackert, välmående hår!”eleven.se

Jag har testat detta schampo till alla möjliga balsam/inpackningar och då även till såna som jag inte känt mig speciellt imponerad av och gissa vad! Mitt hår är mjukt, glansigt och lätt att borsta! Precis det jag vill att mitt hår ska vara! Mitt hår blir dessutom inte fett snabbare än vanligt vilket självklart även det är en viktig punkt på bra hårprodukter! Sen doftar produkter från Amika väldigt gott så det är ett plus i kanten! Jag tycker verkligen att produkten lever upp till beskrivningen på mitt långa och supertorra barr!

Ett schampo jag inte kommer vilja vara utan i fortsättningen!

Säljs bland annat hos eleven.se – 229kr för 400ml eller 89kr för 100ml.

Har du testat Amika Triple Rx Shampoo? Vad tyckte du? Lika frälst som mig eller har du en annan åsikt? :)

*inlägget innehåller annonslänkar

 

 

4 svar på ”Månadens favorit Januari 2014!

    1. Svar till Evelinasfina skönhetsblogg: Nu har jag inte känslig hårbotten så svårt att svara på MEN jag upplevde inte att min hårbotten direkt blev mer torr/känslig när jag använt den i alla fall :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *