Lookfantastic Beauty Box December

Lookfantastic Beauty Box December

_MG_6923

Hur spännande kändes det inte när Lookfantastics Beauty box damp ner i min brevlåda då!? Lookfantastic Beauty Box bygger på exakt samma koncept som glossybox!

Man prenumererar på en Beauty Box med hemligt innehåll och väljer själv om man vill prenumerera 1, 3, 6 eller 12 månader och ju fler månader du signar upp dig på desto billigare blir varje box! 186sek för 1 månad och 140sek per box för 12 månaders prenumeration!

Ni kan läsa mer om själva prenumerationen här!

_MG_6953

Jag bjuder på en rejält jäkla dålig bild men jag är lite för lat på kvällskvisten för att faktiskt orka fota om, sorry för det! Men till det viktiga, vad fick jag i min Lookfantastic Beauty Box? Det verkar dock som att alla faktiskt får samma produkter om jag förstår det hela korrekt? Vilket gör att man slipper på avundsjuk på att någon annan fått något som kanske hade passat en bättre som många gånger kanske blir fallet med glossybox, haha ;)

Min Beauty Box innehöll:

Molton Brown Body Wash i doften Japanese Orange – Första produkten från Molton Brown för mig, god doft och perfekt resesize! Fullsize på sidan kostar cirka 220sek!

Eyelure 156 Lashes – Känns som en ögonfrans som är lite udda med de längre stråna som spretar? Inte en frans jag köpt själv vid första anblick men eftersom den känns en aningen udda så måste jag ju nästan testa den, haha! ;) Kostar cirka 50sek på sidan!

Eve Lom Morning Time Cleanser – Jag har aldrig använt någon specifik rengöring som enbart riktar sig mot att användas på morgonen så detta koncept är lite nytt! Denna ska i alla fall passa alla hudtyper och ge oss den bästa starten på dagen! ;) Den ska lämna huden mjuk, exfolierad, tonad och med minimerade porer! Låter ju fantastiskt om inte annat! ;) Det som talar mot produkten är att man ska låta den sitta i ansiktet i 2 minuter innan man sköljer av den…jag som redan gör så lite som möjligt på morgonen innan jag ska iväg till gymmet innan jobbet! ;) Låter helt klart intressant i alla fall och jag hoppas jag ska lyckas ge den en chans! Full size på sidan kostar cirka 496sek

Codage Serum N.03 Radiance & Energy Serum – Codage är ett helt nytt märke för min del så detta kan bli intressant! Detta är ett serum som är speciellt framtagen för trött och tråkig hud! Låter som ett litet mirakelserum när jag läser om den på sidan: Återställer och bibehåller fukt, ökar kollagen, skyddande, reparerande, anti-aging, detoxifying, främja hudens cellförnyelse och ge strålande hy är väl lite kort återberättat! Låter som något värt att prova! På sidan så kostar 10ml cirka 384sek, inte den billigaste produkten alltså!

Wet Brush Squirts – En hårborste som ska reda ut både blött och torrt hår! Mindre variant och jag är skeptisk till att denna kommer fungera på mitt långa och väldigt trassliga hår! Kostar 149sek på sidan

Lord & Berry Eye Pencil – Tja, svart ögonpenna. Dom har vi la sett förut? haha! Kostar cirka 120sek på hemsidan!

Är helt klart mest nyfiken på hudvården i denna Beauty Boxen då båda märkena är helt nya för mig och det låter som två riktigt intressanta produkter!

Är det någon av er som provat att prenumerera på Lookfantastic Beauty Box? Jag är faktiskt lite nyfiken på att köra en kortare prenumeration enbart för att se vad Lookfantastic har för innehåll jämfört med Glossybox!

*inlägget innehåller annonslänkar

 

 

8 svar på ”Lookfantastic Beauty Box December

    1. Va? Lurad?! Var inte Elegantboxen något som skickades ut trots betalt eller vadå? Berätta gärna mer! Inte hört talas om denna box! :O

  1. Det var några bloggare som skrev om denna box för ett tag sedan så då blev jag intresserad av att testa den jag med. Samma koncept som Glossybox fast alla får samma produkter. Men så började deras boxar bli mer och mer försenade för varje månad, folk fick inte sina fakturor men däremot hot om inkasso. Tillslut slutade de att svara på både mail och på sin facebooksida. Innan dess bytte de till kortbetalning och svarar inte nu längre på mailen som sagt när folk vill säga upp sina prenumerationer, likaså jag då som är rädd att se ska fortsätta dra pengar från mitt konto. Deras hemsida är nerlagd, det står att den är under uppdatering eller liknande, sedan flera veckor och när jag skulle göra ett sista försök att få tag på dem via facebooksidan så har de även stängt ner denna.Det var fullt med kritiska kommentarer där av kunder som försökte få tag på dem och flera sa även att de spärrat sina kort eftersom de inte litar på företaget längre. Så decemberboxen som de dragit pengar för lär jag nog aldrig få se röken av. :/

    1. Nej men jösses! Fick lov googla boxen och ser att deras Instagramkonto är överöst med folk som frågar efter boxen och ber dom svara på mail ja….:O Några som försökt tjäna pengar som med glossybox och tagit sig vatten över huvudet?
      Borde man inte kunna anmäla dom? Eftersom ni har betalt för en vara som ni inte fått hem!

    1. Hon pratar ju dock inte om denna box :) Denna box är det ju ett stort företag som har och inte något okänt företag, så lookfantastic är det nog ingen fara alls att testa :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *