MAC – Dita Von Teese Lipstick

MAC – Dita Von Teese Lipstick

DITA-VON-TEESE-Beauty

MAC har lanserat ett läppstift i samarbete med den ursnygga Dita Von Teese och självklart är det en röd nyans! Vad skulle det annars kunna vara när Dita är inblandad? ;) Släppdatumet för Von Teese Lipstick var 29:e December exklusivt på maccosmetics.se men jag har inte kunnat lokalisera läppstiftet på hemsidan ännu…någon annan som gjort det?

_MG_7105_MG_7108 _MG_7113

Nyansen beskrivs som ”Vivid tomato red” och är ett matt stift! Ursnyggt och precis i min smak! På stiftet finns ett snyggt imprint, sådär så jag nästan inte vill använda läppstiftet! Jag älskar Dita Von Teese så det här stiftet känns extra roligt att ha här hemma enbart för det!

Släppdatum är 29:e December och läppstiftet säljs enbart online hos maccosmetics.se för 205sek, så jäkla värt, men jag har inte kunnat se det i webbshoppen ännu? Så jag vet inte om det är slutsålt (fast produkten borde väl ligga kvar då som slutsåld) eller om släppet helt enkelt blivit fördröjt. Någon av er som sett det online tidigare?

Om ni kan så haffa MAC – Dita Von Teese Lipstick! Perfekt röd nyans! ♥

7 svar på ”MAC – Dita Von Teese Lipstick

 1. Men åh vad snyggt!!! Älskar röda läppstift, så hoppas detta finns kvar på hemsidan eller kommer in om det är försenat! Kram

 2. Åh vad jag vill ha det!! Eftersom jag MÅSTE ha det ringde jag till kundtjänst, för jag kunder inte heller hitta det och tänkte i liknande banor. De har inte hunnit få upp det på hemsidan till försäljning än och kunde inte heller svara på när det skulle bli av.. Denna eller nästa vecka kommer alla Dita-produkter ut. Blir till att uppdatera som en idiot. ;)

  1. Meeeeen! Är du anmäld till deras nyhetsbrev? Signa upp dig annars för misstänker att dom skickar ut där när det finns på sidan! kommer ju bergis vara först till kvarn, som det TYVÄRR är lite för ofta med MAC tycker jag!

 3. Ja, får deras nyhetsbrev. :) Hoppas verkligen de mailar när det släpps, samtidigt som det då lär sälja slut rätt så snabbt. Som vanligt, japp! Minns när Rocky Horror kollektionen kom, ville sååå gärna ha ett av läppstiften, Frank n Furter. Missade den på nätet.. Sprang till alla MAC och de hade inte fått in dem. Så visste de inte heller när de skulle komma, utan sa att jag kunde ringa eller komma dit varje dag.. Och manisk som jag blir så visst gjorde jag det. Sur var jag. Men läppstiftet fick jag! Idag är jag sjukt nöjd. :)

  1. Men skönt att du bor i närheten av en disk! :) Jag har fått lov be vänner sticka iväg och köpa saker över disk, åh vad dryg jag känner mig då! haha! Men så blir det när man bor på landet…..haha!

 4. Hej igen!
  Tänkte uppdatera dig i hur allt gick, eftersom jag själv skulle vilja veta hur det gått om det vore tvärt om. :)
  Idag släpptes läppstiftet. Och jag missade det.. Det är redan slutsålt. Kollade för sent. Och då har jag kollat 2 ggr dagligen. Idag sov inte min dotter fören på eftermiddagen och först då hade jag tid. Blev så glad först! Och så snabbt besviken. Ringde till och med kundtjänst igen för att.. jag vet inte.. klaga och kolla om de kommer få in fler. Men nej, svaret var, ”Jag beklagar, det är först till kvarn som gäller. Är det slut så är det.” Jag sa att isf borde de hålla sina releasedatum när det är just först till kvarn som gäller, eller iaf kunna ge ett nytt.. Då blev svaret från kundtjänst ”Det är ju inte vi som bestämmer det. Det kommer från högre chefer.” Vet inte hur jag ska tolka det alls… Men men. Likväl trånar jag efter läppstiftet och kommer vara bitter. ;)

  1. Nej men skämtar du?? :O Det gick väl inte ens ut ett nyhetsbrev om att det släpptes?? Jag har i alla fall inte sett något i min inkorg! :( Håller helt klart med dig om släppdatumet! Tyvärr är det ju alltid så här med MAC känns det som, hypade produkter säljer slut på 3 röda :( Tycker det borde tas in fler ex. för det händer ju jätteofta!

   Förstår att du är bitter….:( Hade jag också varit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *