Lördagens makeup – we don´t celebrate sundays.

Lördagens makeup – we don´t celebrate sundays.

Foundation: Loreal infallible brush foundation.
Puder: Lumene Mineral Powder.
Rouge: ”MAC” Hello Kitty köpt på Tradera.
Ögonbryn: Ögonskuggan peppar från färg.
Ögonskugga: Citron, Mandarin och Granatäpple från färg by makeupstudion.
Eyeliner: PURE
Mascara: Loreal Lash Architect 4D.
Läppar: Gloss booster red currant från oriflame.

15 svar på ”Lördagens makeup – we don´t celebrate sundays.

 1. Tack så mycket för tipsen :) Jag funderar på att köpa den från tikei, är sugen på deras foundation också eftersom jag älskar foundation i puderform, har ID’s och Lily Lolo nu men tycker de täcker lite dåligt.

 2. Tack vare dig har jag (vid ett tidigare tillfälle) sprungit och köpt en röd ögonskugga. Gissa vem som ska till Åhlens och köpa en gul imorgon? Jo jag! Den där sminkningen tänker jag kopiera, fierce!

 3. SNYGGT! :D

  Du måste göra fler sånna färgglada sminkningar Cilla!

  sv; ja jag kan gott tänka mig att vi kommer få det fint i nya lägenheten ;) Nu har vi just kommit hem från IKEA efter att ha varit där i tre timmar. woop woop!

 4. Haha jag lackade en specialare, och du körde ungefär samma färger på ögonen :) Hihi klassiska drinken San Francisco verkade vara vårt tema… ;)

 5. Snyggt!! Du passar verkligen i alla färger du. :)

  SV: Äsch då, skafterna lossnar ofta på deras borstar men det är ingen fara… bara man har lite karlssons klister hemma så! Borstarna är verkligen mjuka och sköna… Underbara att jobba med. Tack igen!! :D

 6. Snyggt! En fråga bara, hur gör du för att få så snygga övergångar mellan färgerna? Har försökt själv men lyckas inget vidare :P Vad ska jag använda mig av för pensel/penslar? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *