L´Oréal Casting Sunkiss Jelly

L´Oréal Casting Sunkiss Jelly

_MG_2163

En av L´Oréals senaste (i alla fall för mig) är Casting sunkiss jelly som passar dom med ofärgat hår som vill ha en naturligt solkysst look! Casting Sunkiss Jelly är en leave-in gel som gradvis ska ljusa upp håret samt ge ett naturligt resultat som ska hålla länge. CSJ har en värmeaktiverad progressiv uppljusning och göra håret upp till två toner ljusare. Innehåller inte ammoniak. Ska vara enkel att applicera och den behövs alltså inte sköljas ur. Kommer i två nyanser, en för ljusblonda och en för mörkblond.

Nu har ju jag tonat hår (tonar alltid min utväxt eftersom jag börjar få gråa strån) så jag vet inte om detta är något jag kan prova? Jag har ju dessutom mörkbrunt hår. Är det någon med mörkare hår samt tonat som provat denna typen av produkt? 

Kostar 119sek (i skrivande stund 83,30 på kicks.se)

2 tankar på “L´Oréal Casting Sunkiss Jelly

    1. Vad bra..så jag behöver inte gråta över att jag inte kan testa alltså? Känns så tråkigt när jag får hem prover jag inte ens kan prova fastän jag är bra sugen på att testa! Men jag antar att det finns en anledning till varför man ska använda dom på naturligt hår….;P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge