loreal studio secrets.

loreal studio secrets.

Dessa tre produkter verkar vara som gjorda för mig! De finns i Loreals nya serie Studio Secrets som släpptes på kicks 10 februari! Nästa gång jag är i Nordstan så ska jag helt klart titta lite närmare på dessa produkter! :) Jag vet tyvärr inte inom vilken prisklass dem ligger men jag hoppas att priserna känns överkomliga så jag har råd att testa dem! :)

10 svar på ”loreal studio secrets.

  1. Hej rarling! ja, han modellen är i i tv mycket nu för ngn kryssningsreklam :-p sen har han varit för stadium o rätt mycket annat. puss!

  2. tror jag har fotat 3ggr denna vinter. skandal :)
    Tur att jag har lite fotosessioner inplanerade framöver. Men det är ju helt klart roligare att fota när det är lite varmare och grönare ute, inte många modeller (eller fotografer) som vill trotsa kylan titt som tätt.

  3. Primers grejerna kostar 195 kr om jag inte minns helt fel. Jag såg de där grejerna i Berlin redan förra våren, men kände lite nja. Som en billigare kopia på Smashbox. För ska du ha en riktigt bra primer är det ju Smashbox som gäller tycker jag :)

  4. å de ska jag absolut köpa :D deras nya serie verkar bra :)
    Funkar nåt av de primerna eller vet du nån annan att använda till id smink.. När jag använder id’s primer som man ska ha innan man lägger på allt, men huden känns torr sen när man tvättar bort sminket på kvällen :/ så slutat använda den, sitter okej ändå,
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *