Lottar ut John Frieda Sheer Blonde.

Lottar ut John Frieda Sheer Blonde.

Detta har jag fått i en goodiebag men eftersom jag själv inte är speciellt blond (till hårfärgen iaf ;P) så tänkte jag skicka hem detta till någon av mina läsare istället!

Go Blonder Shampoo ljusar skonsamt upp naturligt, färgat blont hår eller hår med slingor. Dess formula som bland annat innehåller citrusextrakt och kamomill förbättrar hårets hälsosamma utseende. Fritt från ammoniak och peroxid, skonsamt nog att användas varje dag.

Go Blonder Lightening Conditioner fyller på fukt till naturligt och färgat blont hår eller ljust hår med slingor. Dess återfuktande formula, som bland annat innehåller citrusextrakt och kamomill, gör håret lent och ger näring för ett silkeslent, hälsosamt resultat.

Sheer Blonde® Go Blonder Controlled Lightening Spray är det ”hemliga” vapnet för att boosta ett naturligt blont eller färgbehandlat hår. Nu kan håret förbli ljust, solkysst och utan utväxt mellan salongsbesöken.

John Frieda Sheer Blonde Go Blonder är verkligen banbrytande hårvårdsinnovation, som gradvis bleker blont hår för att ta fram en ljusare blond färg med naturligt utseende. Innehåller ett blekande komplex av citrus och kamomill, för att gradvis få en diskret, heltäckande blonderingseffekt och en glänsande, naturlig färg.

All information om produkterna från eleven.se

För att delta i utlottningen av dessa produkter så skriv en kommentar och berätta att du deltar! 31:a Augusti kommer jag dra en läsare som får kitet hemskickat!

 

53 svar på ”Lottar ut John Frieda Sheer Blonde.

 1. Jag är med och tävlar! Inte för att jag är blond men. ;) Min syster blev nämligen tvungen att blondera håret när jag toll slut vågade klippa sidecut. ;)

 2. Jag är ju naturligt blond numera, så det kanske vore smidigt att kunna lätta upp den blonda färgen under hösten och vintern. Jag är med och tävlar :)

 3. Jag är gärna med, vill att mitt naturliga blonda hår ska bli mindre gult och mer blond. Detta kanske kan vara något för mig :D

 4. Jag är absolut med! :) Nyss klippt håret kort och då kom mer utav min naturliga blonda färg fram. Toppen över i:et skulle vara att ha bra hårvård! Så jag hoppas på en vinst!

 5. Jag vill vara med! Även fast jag inte är blond hårig, men är med för att jag vill vinna till en kompis :)

 6. Jag måste hela tiden tänka på silverschampoon hit och dit för att bibehålla den blonda lystern (gått från mörk till ljus) och det tar en hel del skada på håret, så detta hade varit väl behövligt! Jag är med!

 7. Här är en blondin som deltar för första gången i en utav dina tävlingar, vore kul att få testa nåt nytt då jag bara annvänder de produkter jag själv säljer. Hoppas på tur!/ Carola ps. och så slipper du porto ;)

 8. JAg är med och tävlar!

  Jag skulle vilja vinna kitet åt mina barns gudmor för att ja hon är blond och hon har svårigheter att få bort det gula när hon blonderar, blir så varje gång så det skulle vara kul att ge henne en present från mig för alla ggr hon har ställt upp för mig och varit min riktiga vän när jag behövts det nu kanske det är onödigt att visa present som ett tack, ställer upp för henne i alla väder men hon förtjänar en present för att hon är en stark tjej som har varit med om massa skit också..så piffa upp en present skulle vara också perfekt ^^

 9. Åh vad jag vill vinna!
  Har och har alltid haft väldigt blont hår men då räkningarna äter upp var minsta peng lever jag nu med schampoo från ÖoB som troligtviss gör mer skada än nytta ”/

  Vad skulle man gö utan dig Wysteriia?

 10. Åh herregud vad underbart det vore att vinna. Mitt blonda, vanligtvis rätt fina, hår har fått någon knäpp och ser bara så himla.. tråkigt ut just nu. Men med studentplånbok och csn-krångel hamnar det tyvärr långt ner på prio-listan :(

  Hoppas ni har det toppen i Paris!

 11. Jag vill va med och tävla! Mitt slingade hår skulle behövas fräschas upp på ett skonsamt sätt och det låter som att det är nått som dessa produkter skulle fixa :)

 12. Jag är med! :) Skulle väldigt gärna vilja vinna detta till min älskade mamma som förlitar sig fullständigt på mig när jag ska slinga hennes mörkblonda hår, men tyvärr blir slingorna allt för ofta gula…och skulle gärna vilja ge henne dessa bra produkter i present för att lätta upp mina misstag ;)

 13. Pretty, pretty, please! Mottar mer än tacksamt dessa produkter! Har efter tre!!! blonderingar fortfarande gula skiftningar i håret… å jag är allergisk mot det gula!

 14. Jag är med och tävlar. Jag vill gärna ha lite ljusare hår och därför passar dessa produkter mig alldeles perfekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *