Lumene Nail Polish – Gloss & Care – Enchanted Nature.

Lumene Nail Polish – Gloss & Care – Enchanted Nature.

Lacket Enchanted Nature ingår i Lumenes höstkollektion The Power of Arctic Shimmer. Oh I´m in love! Trodde verkligen inte att detta lack i silver skulle falla mig i smaken så mycket men tji fick jag! Tror detta kan vara snyggt att göra olika kombos med. Måste inhandla ett känner jag. Vore synd om detta lack försvinner med kollektionen!

Pris cirka 79kr

9 svar på ”Lumene Nail Polish – Gloss & Care – Enchanted Nature.

 1. Hej fina du!
  En sak jag skulle önska är lite konkreta sminktips från dig som ju faktiskt är proffs! Jag kan sminka mig själv för husbehov men jag känner att jag inte har jättekoll på hur man t.ex ska lägga på rouge för bästa effekt. Ska man dra in kinderna som en del säger eller ska man tvärtom le stort för att få dit det på rätt ställe? Ja sådana basic tips helt enkelt. Jag köpte tex en isadora eyeliner som du visat på bloggen men känner att jag inte får in snitsen och då tröttnar jag. Visa gärna i bilder eller videoinlägg hur du gör enkla sminkningar, hur du gör med mascaran t.ex. Det är såklart jättekul att se när du gjort iordning modeller inför fotografering också, men jag saknar de där sminktipsen som funkar till vardags för oss som inte är modeller! //Tanja

 2. En liten OT-fråga, MAC blot powder som du skrivit om – tror du man kan använda det även om man inte använder flytande foundation under det? Jag använder Glo minerals pressade mineralsmink men blir lätt oljig efter ett par timmar i vanliga fall.

  Trevlig helg =)

  1. Hejsan!

   Jag har inte testat Glo minerals pressade mineralsmink men det borde du ju kunna tycker jag :) Testat något annat puder över någon gång? Jag har svårt och se att det inte borde gå bra :)

 3. Tack för svaret då ska jag testa detta =) har bara testat något som hette finishing veil innan men det fungerade inte alls plus att det såg ut lite som kaka-på-kaka.. håller nu tummarna för att detta kan vara lösningen på mitt ”problem” nu =)

  1. Veil..lät också som något mineralsmink? :) Veil har aldrig fungerat på mig om det är den jag tänker på…såg jätteblank ut jättesnabbt ;/ Kul med fet t-zon ;) hehe!
   Den funkade ju jättebra på mig i alla fall så jag hoppas den ska funka över din produkt också! Har du möjlighet kan du ju kanske testa den över din bas i butik?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *