Pressutskick från Lumene.

Pressutskick från Lumene.


Igår fick jag pressutskick från Lumene med en massa godbitar som ska testas och recenseras! Tur jag är ledig imorgon så jag kan påbörja det hela ;) Swatches och recensioner kommer!

Blueberry Long-wear Solo Eyeshadow, Blueberry Long-wear Duo Eyeshadow,Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow, Blueberry Curl Mascara, Blueberry Volume Mascara, Blueberry eyebrow pencil, Gloss  Care Nail Polish och Wild Rose Moist Lipstick.

Jag såg dessutom på Lumenes hemsida att ni kan tävla om Blueberry produkter just nu :) Tävla här!

11 svar på ”Pressutskick från Lumene.

  1. Gillar deras nya skuggor, testade dem på handen igår på Åhléns :) Skulle inte ha något emot att både lacken och skuggorna flyttade in här hemma.

  2. Åh, jag älskar Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow. Köpte den gröna (som du fick) för ett par veckor sedan och recenserade den – och fy satan vad bra den är. Både hållbarheten och nyansen är underbar. Jag har planer på att köpa på mig tre till av dessa, jag har liksom blivit besatt ;).

  3. Vet du var jag ska vända mig?

    Tänkte se om Lumene kunde sätta upp mig på en mailinglista så man får bilder och info om nya kollektioner, vet du vem jag bör vända mig till?

  4. Åh va mycket spännande produkter du har fått, kul att se vad du tycker om lumenes makeup. Har testat en del hudprodukter och nagellack, men inget smink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *