Lumene Natural Code Eye Dramatizer Volume-Maximizing Mascara

Lumene Natural Code Eye Dramatizer Volume-Maximizing Mascara

Senaste mascaran jag har testat är Lumene Natural Code Eye Dramatizer Volume-Maximizing Mascara.

Ger fransarna ett starkt uttryck med den svartaste av svarta toner. Fyllig konsistens: den tjocka, krämiga mascaran ger fransarna volym. Fluffig borste: den mjuka, flexibla nylonborsten når lätt alla fransar. Hållbar finish som vårdar fransarna.” – Lumene.

Denna mascaran ger helt klart volym, bra svärta, sitter där den ska hela dagen och är lätt att tvätta bort! Jag tycker dock mascaran känns lite väl vattnig vilket gjort att jag fått jobba med denna extra noga för att inte få klumpar. Jag vet inte om det är ett måndagsexemplar jag lyckats få tag i? Irriterande är det i alla fall då mascaran är väldigt bra i övrigt! Kan vara lite småknepigt att komma åt de kortare fransarna i ytterkant då borsten är väldigt stor men det är nog en vanesak! Helt klart en väldigt bra budgetmascara som ger volym! Jag vet inte pris på den men när jag googlar så verkar det som denna endast kostar 85kr? Galet billigt vilket helt klart ger denna mascara ett + i kanten.

12 svar på ”Lumene Natural Code Eye Dramatizer Volume-Maximizing Mascara

 1. Den ser bra ut iaf om man tittar på din fransar! Jag har inte testat den där än. För visst är det den från goodien? =)

 2. Härligt! Verkar som om det varit sol i hela Sverige idag :)
  Galet vackra ögon har du tjejen! Och den mascaran lät ju inte helt fel.. :)

 3. Nej fortfarande inte bra:-( heeelt sjukt, fått alla möjliga anledningar till varför men blir klen igen, Hur mår du? saknat dig jaa

 4. Kan förklara sen. Det är en invecklad historia det där.

  Nja, jag tränar inte mycket alls just nu, försöker iaf hålla mig igång och längtar tills jag får träna på riktigt igen, och bli så där skönt slut i varenda muskel!
  MEN det är bra mycket enklare att komma iväg när man har någon mer med sig! =)

 5. har du testat den där produkten som ska ge längre ögonfransar ? Kommer inte på vad den heter nu…vet du vilken jag menar ?
  va den bra?

 6. gillar inte den mascaran alls. Blev lite förvånad igårnär jag läste Solo och fick syn på dig där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *