lyckad lördagkväll!

lyckad lördagkväll!

igårkväll var jag hemma hos elin och festade med detta sköna tjejgäng! (plus en massa boys). jag, catrine, elin, helen(e?), anna, diana och anna! :) denna bilden kommer från anna´s blogg.

vi började kvällen med att dricka lite gottis och titta på robinson, vi måste ju se så att anna sköter sig ;) haha. lite drinkar / cider senare så tog vi en taxi ner på Brasseriet för att kolla när Woodpjucks spelade :) Dom var riktigt bra igår och vi hoppade och dansade till dem så vi blev helt genomsvettiga (I´m not kidding!!). Så jäkla roligt! :)

Jag fick mig även en tryckare på slutet med mitt snygga exkex Sabri, vår första tryckare…vi gör saker o ting lite bakvänt o tar det när vi gjort slut ;) haha. Jag fick även äran att träffa två av Sabri´s gamla jobbarpolare som läste min blogg där ett tag när jag & S precis träffats ;) Nyfikna? nej inte då ;P Skulle ni råka läsa den idag så hej på er! haha ;)

Och eftersom jag & S dansade och såg ut att ha det allmänt mysigt ihop så tog elin för givet att jag skulle sova hos honom istället och gick hem utan mig, hahahaha! Så jag fick minsann 1 timmes promenad (jag hade så ont i fötterna så ja det tog så lång tid, hahaha!) i kylan helt ensam! Träffade dock Bambi på vägen hem till Elin, men jag blev faktiskt mer rädd än glad över det mötet då vi hamnade lite väl nära varandra. Vi stod nog och tittade på varande i 3-4 minuter, haha ;)

Hade en jättebra kväll hur som helst. Jag behövde nog lite party party med lite girlfriends och en massa bra musik! :) Jag hoppas att ni också har haft en toppen helg :)

13 svar på ”lyckad lördagkväll!

 1. så fina bilder och snyggt inrett sovrum :D
  Sv: Sminkipsen om minralpudret testade jag på idag. Det blev ett så mycket bättre resultat. Om jag ska vara ärlig troodde jag att det skulle bli för lite puder i ansiktet när man skakar av sminkborsten innan man applicerar men det blev istället mer naturligt och när man arbtade i det blev det toppen! Så glad att jag tittade på din video :D

  Ha en forsatt super bra kväll!

 2. Ett sånt tjejgäng skulle vara kul att festa med. Det är ovanligt att alla i ett gäng är så snygga.;)
  Är sällan ute, men när jag går ut så brukar det bli kul.
  Det verkar gå bra i skolan också för dig, kul!
  Ha det så gôtt!
  Kram =)

 3. ett år sen… gud, vad tiden går fort ^^

  måste fråga dem om väskorna också. den där axelväskan verkar stabil och bra :)

 4. Trevlig utekväll! Bra att ”Valpen” fick åka hem, helt utmärglad. Haha.

  Ja, jag får börja göra som du har lärt ut nu då. Inte för att jag direkt sminkar mig, men då när jag väl ska vara lite extra fin så får jag tänka på det. ^^

 5. Jag vill oxå festa i Mora! Trodde jag aldrig skulle tänka den tanken igen… Men är man aldrig hemma så saknar man de massa!! Hoppas ni hade de superskoj!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *