helgens läxa.

helgens läxa.

i helgen så har vi fått i läxa att lägga en sminkning 2 gånger och sedan ta kort på den och visa för vår lärare. i sminkningen vi ska göra är: bas, puder, fixering (vilket jag glömde denna gången ;S), fransmarkering, mjuk globskugga, mjuk droppskugga och lockskugga samt mascara & läppglans. jag tycker det är jättesvårt att lägga en mjuk globskugga. Och jag tror att alla skuggorna är lite för hårt lagda, dom ska inte synas sådär mycket som dom gör ;) Sen är det inte jättejämt heller tyvärr. Men men, jag ska göra sminkningen en gång till antingen senare idag eller imorgon. Hade egentligen skullat lägga sminkningen på 2 vänner men mina vänner verkar upptagna så jag får göra båda på mig själv :P

Men jag går ju inte utbildningen för att jag redan kan sminka, jag går ju där för att lära mig så jag antar att mina första sminkningar kommer vara lite sissådär ;)

När jag väl kan lite mer och känner mig mer säker så kommer det blir med vbloggar med tips! :)

20 svar på ”helgens läxa.

 1. Oj, vad roligt med en make-up utbildning! SKulle ajg också behöva för att lära mig lite tips o sånt! Övning ger färdighet :)
  Hoppas du trivs!

 2. jag var på en plåtning jag inte trivdes på… alternativen var att gå därifrån eller göra halvdana hemska bilder. jag gick, och det är jag glad över :)

 3. Haha, ja du ser! Jag tror nog att det har något med Älvdalen att göra. Mamma sade alltid det från att vi var små när vi körde genom Älvdalen ”Här måste man passa sig, de kan bara köra rakt ut utan att titta – de har fått sina körkort i cornflakspaket!” Det sitter nog i fortfarande när man kör därigenom, haha.

 4. sv; okeej! hoppas verkligen att det är värt pengarna då! :D
  jag går första året på gymnasiet nu på en stylist linje, men jag vill gå en vidare grej när gymnasiet är slut seen :) så funderar på just denna utbildningen :D hihi

 5. Lite svårt att se, men jag tror jag förstår vad du menar. :) Kul att få lite nya tips, så det är bra att du lär dig.. :D Man blir lite sugen på att inhandla lite nytt smink, men det har jag inte råd med.. :( Har iofs gått omkring osminkad ända sen i tisdags, så jag kanske inte är i så stort behov av det när allt kommer omkring..

 6. hahaha Tack!
  Det var snyggt! Jag hade kunnat låna ut min fejja till dej som du hade kunnat provsminka på.Men jag bor ju en bit bort:(

 7. Jag lär mig saker ju! Anta att vi skulle träffas en helt annan tid och plats, och så rätt vad det var över en kopp kaffe, så börjar jag diskutera smink med dig. Och faktiskt ha rätt. vore inte det lite charmigt? Man måste känna sina motståndare helt enkelt :P

 8. Jag tyckte nog att det blev helt ok jag =) men kan tänka mig att det skall vara något mjukare skugga om du skall få plus från läraren =)
  Denna make + lite rouge så är du naturligt vårfin juh!

 9. Ja træna ær grymt skønt! Kørde crosstrainern i 1 timma idag. Lovely! :)

  Vad hittar du annars på då søt? Kul att læsa om hur det går på skolan :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *