Lyckad shopping.

Lyckad shopping.

Har varit på stan i cirka tre timmar och kilat runt :) Hittade lite saker som jag är väldigt nöjd med :) Är dock så förbaskat trött så orkar inte ta kort på det just nu, visar er senare ;) Blev lite från H&M, Topshop och Makeupstore i alla fall :)

Nu ska jag svara på era kommentarer och slö kolla lite på TV! :)

18 svar på ”Lyckad shopping.

 1. håller med dig, man träffar likasinnande människor och kan dela så mycket med varandra, sen är det super roligt om man hittar bloggar man verkligen fastnar för.. HÅLLER MED DIG, herregud vem mer än du ser hur många besökare du har, vafan blogga bara för att det är SÅ JÄVLA KUL… :)

  Vad ska du göra ikväll då? helgen?

  kram

 2. Ja, det är en hemsk sjukdom fast hon jag jobbar hos är så positiv som person så det är roligt att jobba där.

  Jag ska jobba i helgen, 8-15 båda dagarna, sen är det semester. :)

  Är du i sthlm nu, hur känns det då? ;)

 3. Nä, känslor är inge vidare. Speciellt inte när man har tid för att analysera dem eller tänka på dem för mkt. Lite shopping hade nog hjälpt, men det får vänta tills i höst när pengarna börjar rulla in igen :)

  Ska bli kul att se vad du köpt för kul på Topshop – min favoritaffär :D

 4. Härligt att höra! :) . Min fredag har varit helt ok :) . Nä nu ska jag slänga mig framför tv:n och somna en stund tänkte jag ^^ .

  kramar

 5. Låter som att du haft en bra dag! Vi "shoppade" också idag; två iphones (man fick köpa en per person) till de två äldsta barnen. och sen är det en 12-åring kvar som kanske vill ha… Vi får väl beställa på nätet antar jag.

  trevlig kväll!

 6. Jag vet inte riktigt, har väl börjat tröttna helt enkelt och jag känner att bloggen inte fyller nån direkt funktion längre.. Men det kan ju kanske ändras, så därför har jag inte berättat för nån att jag tänker sluta förns nu till dig då.. :) Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *