Make Up Forever Ultra HD Foundation!

Make Up Forever Ultra HD Foundation!

_MG_3044

Make Up Forever Ultra HD Foundation är en nyhet hos Make Up Forver och är skapad för den senaste HD-tekniken inom film- och tv för att ge ett osynligt resultat som klarar av dagens skarpa skärmar! Make Up Forever Ultra HD Foundation ska kännas lätt på huden men ändå ge en medium täckning! Den har en ljusreflekterande formula som lämnar huden felfri! Den ska vara superenkel att applicera med den lätta formulan och den har ett otroligt generöst utbud när det kommer till nyanser och det ska finnas en för alla hudtoner!

_MG_3058

Jag har fått nyansen Y315 som är nyansen Sand och det ser ut som att den kommer att passa mig helt okej! Hos Sephora.com så kan ni se en liten överblick över alla nyanser som finns!

makeupforeverVitbalansen i sista blev lite annorlunda, ljuset hann ändras, men ni får nog en hyffsad överblick av swatchen i alla fall! Make Up Forever Ultra HD Foundation är den som jag har ställt i kö för att testa här näst, jag är grymt nyfiken på denna själv! Är ni?

Kostar 385:- och ni hittar den hos Sephora här hemma i Sverige!

5 svar på ”Make Up Forever Ultra HD Foundation!

  1. Jag vann en på Sephoras instagram och längtar så tills att jag har den i min hand. Är supernyfiken. Svårt med färgerna dock, önskade mig en av de ljusaste och hoppas att det ska fungera.

    1. Ja, det blir ju nästan svårare att bestämma nyans när man får fler att välja på…och ännu värre när man inte kan prova nyans! Jag fick en so mfunkar hemskickad i alla fall så jag antar att deras PR-person kollat på ett cirka vad jag såg ut att ha, haha! :)

  2. verkar helt klart intressant, synd att sephora är värst och inte går att handla från om man inte bor i typ stockholm :( finns det någon annanstans som kan ha mufe grejer här i sverige?

    1. I Sverige känner jag tyvärr inte till någon mer än Sephora :( Jag hade hoppats att Sephora kunde öppna en svensk webbshop! Vilken dröm! Jag bor ju själv på landet så är bara när jag är i Stockholm eller någon annan storstad som även jag kan kolla in sortimentet så förstår din frustration ;)

  3. Jag är faktiskt ganska besviken på MUFEs HD foundation. Jag vet inte om det är för att jag kombinerar den med en silikonbaserad primer under med tanke på att foundationen är vattenbaserad… Men på mig så håller den inte alls länge och kakar sig runt näsan… Ska ge den några försök till dock med tanke på att jag gav 400 kr :)
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *