Make up store – Foxy!

Make up store – Foxy!

Tidigare i höst så var jag på ett event som make up store höll i och där presenterades en av deras höstnyheter, nämligen samarbetet med Kayo och kollektionen Foxy som dom släppt tillsammans med henne!

Så ni som hänger med i min blogg har redan läst lite om dessa men för några dagar sedan så testade jag eyelinern Kayo ovanpå en vanlig svart eyeliner och gud så grymt det blev! Tyvärr började jag jobba 7 den dagen så blev snabbfotat med blixt på morgonkvisten men tycker ändå att de fina glitterkornen som eyelinern innehåller framkommer lite på bilderna :)

Fick även komplimanger på jobbet för min fina eyeliner ;)

Skuggorna Yaya, Voodoo fever & heaven kostar 140 sek styck och denna underbara glittereyeliner kostar 155kr, dom finns redan i butik! :)

9 svar på ”Make up store – Foxy!

  1. Mjo jag kan tänka mig att det tar lite tid att göra en videoblogg :P

    Det enda tråkiga med glittereyeliner är att den torkar så snabbt. Jag hade nån sån tidigare, och när den började bli torr så föll glittret av ansiktet.

    1. Svar till Ann: Denna tappade inget glitter alls under dagen :) Så denna har nog bättre formula än den du haft tidigare :)

  2. Svar: Jo det är kul, men inte så fancy som väldigt många tror :) men man får träffa massa människor och i princip alla som går därifrån är nöjda och glada. Så det är ett positivt arbete :)

  3. Kom precis på att jag behöver din hjälp :P Har blivit mer och mer sugen på att börja använda eyeliner och vem passar då inte ypperligt till att tipsa mig lite än du? :D Asså jag är ju nybörjare, kan nätt och jämt få till en rak linje på ögonlocken… Vad tycker du att jag ska testa för märke och vad tycker du att jag bör tänka på när jag ska använda den? :) hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *