Recension: Isadora BB Cream.

Recension: Isadora BB Cream.

Isadoras BB Cream är en produkt som ska göra 6 olika saker nämligen: Bas, färg, hudvård, täckning, fukt & skydd! Finns redan i butik och har släppts i 3 olika nyanser (se bilden ovan) och  kostar 149kr styck!

Haha mobba inte min före/efter bild nu ;) Jag glömde bort att ta en så jag tog en gammal förebild men dom var tagna ur olika vinklar så var ingen idé att ens försöka få ansiket ”jämt”..ok?! ;) Det är mest så ni ska få en uppfattning om hur den täcker min rödhet och mina mörka partier under ögonen!

Jag har applicerat denna med en borste vilket har gått riktigt bra och smidigt. Enkel att applicera och enkel att bygga upp täckning med, det har jag främst gjort under ögonen då det oftast är det partiet som brukar lysa igenom ändå åt mig. Mina röda partier täcker denna riktigt bra enbart med ett lager. För mig har det varit ett måste att använda puder efteråt annars blir min t-zon flottigare än en flottig pizza riktigt snabbt! (syns i videon här då det inte användes något puder under inspelingen) Den har i alla fall grym hållbarhet och sitter kvar även efter ett svettigt styrkepass på gymmet! Men hade jag inte fäst den med ett puder så hade den nog runnit av mig ;)

Tyvärr är nyansen Fair för mörk för mig, men jag har använt denna flitigt ändå då jag gillar den, men är jag i naturligt ljus eller alltför bra belysning så syns det tyvärr alltför mycket att den är några nyanser för mörk och då väljer jag gärna att ha någon annan bas! Syns på bilden ovan som är tagen i naturligt ljus utan blixt om ni jämför hals mot ansikte. Men något som är bra med lite (LITE!!) för mörk bas är om man ska gå ut på till exempel krogen, där syns det inte (dunkelt ljus) och om man fotar sig själv med blixt så ser man inte ut som ett kritvitt spöke av blixten ;)

Jag tycker i alla fall denna är riktigt bra, lagom täckning som ger ett fint resultat och hållbarheten är riktigt bra när jag använder puder över! Sen att jag hade behövt sola för att kunna använda dom flesta bb creams / foundations är en annan femma ;)

5 svar på ”Recension: Isadora BB Cream.

  1. Detta är väl ändå magi.. Stämmer resultatet som din bild säger om BB-creamen? Har använt BB-cream flera sorter och detta strålande resultat du visar på bilderna har jag lite svårt att tro på. Kramiz

    1. Svar till Rasmusmatte: Magi kan hända men ja bilderna stämmer. Det är en före bild och en efterbild, dom är dock inte tagna vid samma tillfälle men jag ser väl ungefär likadan ut på mina förebilder ;) Denna har rätt bra täckning tycker jag, känns mer som en foundation överlag.

  2. Kul att du också gillar den! Än så länge har jag lite färg kvar i nyllet, så nu funkar 01:an för mig, men det blir sv¨rt till vintern. Tänk om det kunde dyka upp en 00:a då!

  3. håller med om att det behövs en hel del puder för att hålla cremen på plats :) Jag har färgen Medium nu men måste nog köra på Fair snart

  4. Som jag har längtat efter en recension av den här :D Och som det låter på dig så var mina tankar rätt om denna… Har samma problem som du att hur man än gör tränger det mörka under ögonen fram under vad som helst… Men nu vet jag i alla fall att det kan vara värt att testa den här, tack :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *