Månadens favoriter – Maj 2013.

Månadens favoriter – Maj 2013.

Jag kunde verkligen inte bestämma mig för en favorit så Maj månad bjuder jag på fyra favoriter!

 • Marc Anthony Repairing Macadamia Oil Schampo & Balsam, 139sek styck. Dessa verkar tyvärr inte ha släppts i Sverige ännu men har pratat med lyko.se idag och dom kommer få in dom! Mitt torra hår älskar dessa produkter och jag kommer köpa dom så fort jag ser att dom kommit ut!
 • Apolosophy foundation, 139sek. Jag är kär i innehållet men förpackningen känns sådär. Men det känns som det är insidan som räknas i detta fallet! Ny budgetfoundation som snabbt blev en storfavorit! Recension på denna kommer. Säljs på Apotek Hjärtat.
 • Make up For ever Agua Rouge, 220sek på Sephora. Jag har nyansen nr 8 och I´m in love! Sitter där det ska, även genom måltider! Jag applicerar dock med en läppensel så jag får en bättre kant! Jag vill ha fler nyanser! Det är denna jag har på mig här till exempel.

9 svar på ”Månadens favoriter – Maj 2013.

 1. Jag gillar också aqua rouge, men stanna på läpparna vill det inte på mig… Iaf inte alls om jag tar glosset över och äter/dricker nåt.

  1. Svar till Linnea: Såna här produkter brukar ”suga sig fast” på läpparna jättebra på mig, och då har jag glosset över! :) Har till och med ätit 2 gånger utan att känt att jag behövde fylla på efter 1:a måltiden! :D Så på mig är det som klister!

   Synd att det inte sitter lika bra på dig :(

 2. Hm… Kanske bara vissa butiker då! Vår butik är ju iofs inte så stor så är det ett litet Åhlens är det mindre sortiment. Tror vi tar liknande pris, ska kolla:)

  1. Svar till Caroline: Ah men vad tusan..jag måste kolla om mitt närmaste Åhlens fått in dom än! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *