Samma Lika? Depend, Isadora och Orly!

Samma Lika? Depend, Isadora och Orly!

Jag tror att nästan alla märken har släppt lack med denna ”sandiga/Sockriga” yta och jag har lyckats få pressprov från tre märken och deras silvervariant! Depend Rough Sparkle 2066 Silver Mist 39sek, Isadora Sugar Crush Diamond Crush 79sek och Orly FX Silver Pixel 135sek

Depend Rough Sparkle 2066 Silver Mist 39sek

Isadora Sugar Crush Diamond Crush 79sek

Orly FX Silver Pixel 135sek

Jag kom på att jag hade fått hem Depend efter att jag redan swatchat och tagit bort Isadora och Orly så därför är Depend inklippt lite fult ;) Nyansmässigt ser alla nästan likadana ut och det som skiljer är främst glittret! Isadora har mycket glitter, Orly inte alls mycket (om man jämnför med Isadora) och Depend har mycket mindre glitterkorn i sin!

Vill man ha den riktigt ojämna ytan så tycker jag man ska satsa på lacket från Isadora (torkar snabbt!) men vill man ha lite mindre glitter så blir Depend jättebra! (dessutom jättebilligt om man bara vill testa den här typen av effektlack) Lacket från Orly gillar jag inte alls tyvärr (längst torktid upplevde jag det som, hann kvadda naglarna) och då det är det dyraste av dessa tre så tycker jag det är bättre att satsa på det från Depend eller Isadora istället för dom är trots allt väldigt lika!

Dom är verkligen väldigt lika, dom innehåller olika mängd/typ av glitter och det är väl det som skiljer förutom prislappen.

7 svar på ”Samma Lika? Depend, Isadora och Orly!

  1. Jag tycker att Isadoras lack ser snyggast ut :)
    Men hur blir ytan? Asså skrovlig så att man fastnar eller går det att jämna ut med överlack utan att tappa effekten?

    1. Svar till Ann Kykyri: Om du har på topplack så blir inte lacket lika matt och det är klart du jämnar ut lite :) Isadoras är inte jätte skrovligt! Tror det är OPI jag upplevt som mest skrovlig till ytan än så länge faktiskt!

  2. Ja, det är svårt att se någon skillnad, tyckte nog bäst om IsaDoras. Tänkte jämföra OPIs Jinx och IsaDora coral crush, skiljer ju 80 kr i pris!

  3. Jag tror nog jag skulle satsa på Isadora om jag ville ha ett. Vill man ha den finishen så känns ju depend lite tam.. =)

  4. Kul att se dom så här, sida vid sida. Finns ju verkligen ingen anledning till att köpa alla tre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *