Måndagscravings.

Måndagscravings.

Too faced lashgasm mascara – Lashgasm Mascara från Too faced är en volymgivande, ’fluffande’ mascara som vårdar samtidigt som den gör dina fransar tjockare för att skapa en dramatisk effekt av långa fransar med intensiv svart färg.

Anatomicals snog me sensless lipbalm – Härlig mintsmak som gör läpparna lite kalla och kyssvänliga. Men för min del så gör namnet på produkten så jag vill köpa den. Love it!

Too faced glamour volume gloss – Too Faced Glamour Gloss är ett läppglans med hög glans och en naturlig ”plump-effekt” samt kylande egenskaper. Läppglanset är utvecklat för att göra dina läppar något större och mer volumiösa på ett lyxigt sätt utan smärta. Applikatorn är designad för att följa dina läppars konturer och fördelar precis exakt rätt mängd glans. Den naturliga ”plump-effekten” arbetar direkt med kroppens återfuktning vilket ökar volymen på läpparna. En kombination av Omega 3,6 och 9 samt vitamin E, jojoba och avacadooljor ger ett ungdomligt utseende. Glanset finns i 12 färger. Det här låter kanon, ge mig!

10 svar på ”Måndagscravings.

  1. När blir det tääävling?! :)
    Jodå precis kommit hem ifrån modeveckan här, kanonkul. Fick sminka Ida Pyk, årets rookie (designer) och en hel del modeller bland annat en av finalisterna i topmodel, sverige så jag är lycklig.
    Nu ska det retuscheras lite skoj här innan sängen hägrar..

  2. SVAR: Jorå, men vill alltid prova nått nytt. När min mascaror är slut har det ju hunnit komma typ 20 nya nästan ;P Hahah.

  3. Haha men jaaa, äntligen någon mer än jag som tycker det! Ser lite ut som att man varit uppe på vinden bland damm och rotat runt ;)

  4. Jadu det är tydligen väldigt många som bojkottar det i år. Själv vill jag jätte gärna gå så att jag kan träffa alla vänner som bloggar fast utanför Stockholm. Lite svårt att träffa dem annars. :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *