Recension: Lumene natural code lash-extendig mascara.

Recension: Lumene natural code lash-extendig mascara.

Om mascaran: Den svartaste av svarta toner ger en öppen blick. Förlängande sammansättning: den flytande konsistensen fäster lätt från rot till topp. Den täta borsten definierar fransarna vackert. Hållbar sammansättning som vårdar fransarna. – Lumene.

Jämför man denna mascaran med mina andra mascararecensioner så förstår ni varför jag inte gillar denna mascaran överhuvudtaget. Vart är mina fransar? Den ger bra svärta men det är allt. Denna mascara ska ge ”impressive length” står det på behållaren men jag ser då ingen längd överhuvudtaget! Denna kommer jag absolut inte lägga ut pengar på i framtiden! Det är sällan jag blir riktigt besviken över en mascara men den här gillar jag inte alls på grund av avsaknad av längd och resultatet känns inte som något jag eftersöker ens till min vardagsmakeup!

5 svar på ”Recension: Lumene natural code lash-extendig mascara.

  1. Jag hatar att köpa mascara. Jag envisas alltid med att köpa en ny varje gång. Det slutar alltid med att jag inte tycker om den nya men måste använda den tills den tar slut eftersom att jag inte kan slänga i princip nya saker. :/

  2. Det såg inte ut att vara mycket längd på den nej…
    Jag tycker många mascaror är dåliga i början, men då jag är för snål för att köpa en ny innan den gamla är slut så brukar jag härda ut. En del blir faktiskt bättre när de blir lite torrare, inte lika tunt flytande eller vad man ska säga :)

  3. SV: En 22″ motsvarar ca 56 cm i midjan helt snörd, men man bär ju ofta korsetten med ca 5 cm glipa i ryggen. Så 56-61 cm, där ikring. And yes, den finns kvar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *