Ha begär: Marc Jacobs – Daisy Twinkle Edt

Ha begär: Marc Jacobs – Daisy Twinkle Edt

Ha begär (habegär? ha-begär?) till tusen!

Jag sniffade på Marc Jacobs – Daisy Twinkle Edt under DBexpo och kände starkt ha begär! Jag testade denna på plats och kände även senare under dagen att jo, detta är verkligen en parfym i min doftsmak. Nu är den äntligen lanserad hos kicks.se och det här kommer bli parfymen jag satsar på till våren! Jag ber mest till mig själv just nu så jag ska ha råd att unna mig denna om några månader ;)

Top Notes: Wild Berries, Violet Leaves.
Heart Notes: Floral Accords.
Base Notes: White Woods.

745sek för 50ml – Marc Jacobs – Daisy Twinkle Edt kommer inte vara den dyraste parfymen jag lagt mina ”vantar på” utan den känns ju riktigt billig jämfört med min tidigare stora favoriter Viktor&Rolf Bon Bon & Lancome Tresor La Nuit haha :) Tur jag tänkte på det hela i ett nytt perspektiv ;)

Har ni någon parfym ni tänkt inhandla i vår? Är ni som mig och varierar er (jag älskar att ha flera olika dofter hemma samtidigt) eller kör ni på samma?

inlägget innehåller adlinks

3 svar på ”Ha begär: Marc Jacobs – Daisy Twinkle Edt

  1. Jag använder ett par olika, så var jag aldrig förut men det blev så när jag fick en parfym jag faktiskt tyckte riktigt mycket om av min kille. Innan har jag aldrig hittat någon förutom min favorit så då höll jag mig till den :) Nu är favoriterna Gucci Envy Me och Chloé Love Story :)

  2. Jag har flera olika, älskar parfymer!
    Senaste vill ha är ingen nyhet, och jag har inte testat den på mig själv utan bara sniffat den på andra. (eller hur man nu säger) Och det ska man ju inte… så måste testa själv.
    Dolce&Gabbana ”The One”. Kostar ju lite…har inte råd just nu.

    1. Ah det var nog en doft jag inte luktat på själv heller :) Jag älskar att variera mig och kunna gå lite efter humör på parfym :D Sen behöver man inte göra slut på ”den bästa” på en gång ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *