massvis med nya produkter från e.l.f!

massvis med nya produkter från e.l.f!

Det har trillat in en massa trevliga produkter från e.l.f!

2 in 1 Conditioning Gloss i färgen Bedazzled, Liquid eyeliner (min är dock inte vattenfast så hittar den inte på sidan just nu), Lipstick i nyansen rosy raisin, Pressed powder i färgen sand, Mineral Eyeshadow i nyansen Sassy, Singel Eyeshadow i nyansen Amethyst, Eyeliner And Shadow Stick i nyansen green/moss och Liquid Eyeshadow i nyansen Green Machine.

Kompakt Pudret kunde inte kommit lägligare då mitt är slut, ser verkligen framemot att testa färgerna på ögonskuggorna! Sassy & Amethyst ser riktigt fina ut! Det är så sjukt bra priser på dessa produkter så jag hoppas verkligen på att hitta några nya favoriter!

Har ni något önskemål om vad jag ska recensera först?! :)

19 svar på ”massvis med nya produkter från e.l.f!

 1. Hej gumman, allt bra idag?
  Hade du MUA utbildning, har glömt att fråga, ska själv utbilda mig till det här i April så jag är lite nyfiken av mig här.
  Ha en fortsatt trevlig dag. Kram

 2. Den lila skuggan såg jättefin ut. Jag har bara två mörklila i puderform som jag inte riktigt är nöjd med eftersom de inte blir så färgstarka som jag vill ha dem.. :P

 3. Hej Cilla. Har du testat sminket?? Undrar om det verkligen kan vara bra när det är typ gratis… =)
  Recensera gärna mineral foundationen först =)

 4. Jag har kollat på rosy raisin ett tag nu men den har ju inte kommit in än :(
  Den skulle jag vilja se hur den ser ut på :D allt bra med dig?

 5. Hihi jag ska också snart testa e.l.f. Ifall jag gillar produkterna ska jag ha en tävling för mina besökare:)

  Fast just nu håller jag på att testa en mascara ifrån Victoria´s Secret ”Beauty Rush” och ifrån Rimmel ”Sexy Curves”, och 2 Dior produkter, men efter det så är det e.l.f som ska testas :) Älskar att testa nya produkter :) Om ca 1-3 veckor kommer mina tester av Victoria´s Secret, Rimmel och Dior ut på min blogg.

 6. Kikade in på e.l.f hemsida.. myyyycket intressant! Har du beställt därifrån? Nöjd? Skulle lätt kunna tänka mig att testa.. synd jag är usel på engelska, haha, får ta fram ett lexicon så jag inte beställer hem ngt heeelt galet ;)

 7. Hej ! =) Jag skulle behöva lite hjälp :) Om du ser den här kommentaren så skicka gärna svar tillbaka , och hör på min fråga Kramar Denice :)

 8. Har själv smink från Elf tycker det är jättebra :)
  men undrar vad du tycker om sminket du testat därifrån
  Ps: Har precis kollat in din blogg, men är fast :p suuper bra blogg! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *