mina skuggpaletter.

mina skuggpaletter.

Jag har fått lite frågor angående sminkpaletterna som ni kan se i detta inlägget. Dessa tre skuggpaletter är mina jobbpaletter och dem kommer från färg by makeupstudion. Dessa tre fick jag alltså  när jag utbildade mig och jag måste erkänna att jag älskar dem! Det är väldigt bra pigment i dem och de är lätta att jobba med! Dessutom är det hela 15 färger i varje palett så det är enkelt för mig att ta med mig när jag ska ut på jobb! Smidigare att ha istället för tex 45 stycken lösa skuggor! ;) Chokladpaletten är en bra palett med neutrala färger, använder jag väldigt mycket till svart/brunsotningar, shading/dusting och för att fylla i ögonbryn. Regnbågspaletten innehåller många fina skuggor som dessutom funkar kanon som rouge! Dessa paletter kan ni titta närmare på HÄR.

Vill ni ha ett budgettips på en bra palett med ögonskuggor så tycker jag ni ska spana in viva la diva som finns på bland annat Åhlens. Ni kan läsa mer om min favorit palett från dem HÄR.

9 svar på ”mina skuggpaletter.

  1. Haha jo tack jag vet ;) Ah där ser man, ja gött att bo hemma så man kan spara :) Vi städar olika ställen. Villor, flyttstäd, kontor, saneringar, lager och sånt där :)

  2. Fick nu svar på precis det jag ville, tack! Är på jakt efter exakt en sån där viva la diva palett men kan inte hitta den någonstans, vet att jag såg den på kicks under jul men kan nu inte hitta igen den..

  3. Åh, det är så roligt med smink och olika ögonskuggor, jag är ganska avundsjuk på ditt jobb!

    Du… vi tycks aldrig vara online samtidigt, jag måste fixa en sak till dig, med designen, behöver ditt login då. Det försvann för mig vid datakraschen!
    Maila mig på den här mailadressen!
    Kram!

  4. sv, Haha kaffedoften är rätt mild och man luktar inte kaffe av den. Svårt att beskriva doften dock :) Men den där apelsindoften minns jag att jag provat och den är supergod.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *