Master Smoky Pen från Maybelline.

Master Smoky Pen från Maybelline.

Jag har testat Master Smoky Shadow-pencil från Maybelline och tänkte dela med mig lite av mina åsikter om denna nyhet! Pennan har i ena änden en ”sudd” så att man enkelt ska kunna sudda kanterna. Så här står det om dessa pennor: ”Mycket pigmenterade pennor med sudd i änden som skuggar och ger intensiva ögon. Dess mjuka formula är enkel att applicera och ger ett hållbart resultat. Bara måla en kraftig linje och sudda efter smak.”

Dessa pennor finns i 5 nyanser och jag har tre av dom som ni får se swatches på här: Smokey Violet, Smoky Grey & Smoky Chocolate. 99:- styck.

Jag testade Smoky Chocolate igår! Enkel att applicera men klurigare att få till jämna kanter med denna penna! När man använder sudden så suddar den ut relativt mycket av färgen så det är enkelt att dra på massvis med färg och sedan sudda kanterna men klurigt att få det jämt. Så att göra en vardagssotning med dessa tyckte jag inte var dunderenkelt men ändå inte jättesvårt, man behöver nog testa någon gång innan man känner sig bekväm med dessa pennor.

Jag använde ingen primer när jag testade denna och hade enbart foundation + puder som bas. Så här såg jag ut när jag kom hem från jobbet..det mesta av pennan har smält bort och då upplever jag det inte som att jag har jätteoljiga ögonlock.

Innan och efter jobbet.

Ingen grym hållbarhet på dessa pennor med andra ord! Jag upplevde det som att skuggan satt helt ok iaf halva dagen innan den började lägga sig i veck.

Ingen favoritprodukt för mig då den är lite klurig att lära sig att använda + att den har rätt dålig hållbarhet och inte överlever en arbetsdag. Jag vet inte om denna fungerar bättre med en primer under då detta är en penna och inte en skugga? Det tåls att testa! Jag skulle inte rekommendera denna i alla fall till er som har en tendens att ha väldigt oljiga ögonlock och jag kommer inte köpa någon av dessa pennor, då föredrar jag vanlig ögonskugga om jag ska ge mig ett Smoky eye.

Den lila – Smoky Violet – kommer jag testa att enbart markera ögonen med någon dag då jag verkligen gillar nyansen på den! Men jag kommer nog inte lägga en hel sotning.

2 svar på ”Master Smoky Pen från Maybelline.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *