medium red.

medium red.

färgen medium red från e.l.f gav helt klart ett bättre resultat i mina ögon än vad nude som jag skrev om tidigare gjorde. med tanke på att det bara kostar 18.30 så är det ju värt varenda litet öre! fin färg och det det torkar snabbt så tummen upp! att färgen ”skiftar” lite i färg på några fläckar beror på att mina naglar skivat sig och att jag inte orkat fila till dem…shame on me! Så det är faktiskt mina ”ojämnheter” i naglarna som lyser igenom knepigt nog. Nåja, i like medium red!

7 svar på ”medium red.

  1. Ta en polerings fil och använd bara polerings sidan av den (Hoppa alltså över första och andra steget på filen) så återförsluter du nageln i framkant och den kommer inte att skiva sig lika mycket :)
    Det förhindrar vatten och luft att komma imellan :)

  2. Reklamvarning haha Vi har en bra poleringsfil på cloey.se ;P 20:- som sagt jättebra att polera naglarna om dom flisar sig. Men kom ihåg att du INTE får använda steg 1 & 2 på filen mer än var 8e vecka! Annars slipar du bara bort för många lager av nageln och den kommer att skiva sig ännu mer!

  3. Ooooh vilket tjusigt och billigt nagellack! Men hur bra sitter det på med tanke på priset? Flagnar det efter bara en dag eller sitter det som ett normalt nagellack? Jag är lite lat och hinner inte måla om så jätte ofta :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *